.

Dünya Şampiyonu Seyhan Belediyespor da

Spor (BH) - Blok Haber | 01.06.2021 - 12:14, Güncelleme: 02.06.2021 - 08:21 1319+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonu Seyhan Belediyespor da

Dünya Şampiyonu Seyhan Belediyespor da Seyhan ın başarılı sporcuları ndan, Başkan Akay a ziyaret Seyhan Belediyesporlu Umut Hentbol Milli Takım Kampı nda

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay, başarılı sporcular yetiştirmeye kararlı olduklarını bunun içinde imkanlar dahilinde desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.   BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER Yıldız Milli Takım aday kamp kadrosuna davet edilen Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu Umut Ağaçdalı  ile Kick Boks’ta, Dünya Şampiyonluğu başta olmak üzere bir çok başarılı derecelere imza atarak dikkatleri üzerine çeken ve Seyhan Belediyespor Kulübü’ne transfer olan Cengaver Taylan Kemik, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.   BAŞARILI SPORCULARDAN DESTEĞİMİZİ  ESİRGEMEYECEĞİZ Erkek Hentbol Yıldız Milli Takım Kampına davet edilen Umut Ağaçdalı’nı kutlayan Dünya Şampiyonu Cengaver Taylan Kemik’e de, “ Aramıza hoş geldin” diyen Başkan Akay, “ Tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeye kararlıyız. Bu yönde de ciddi çalışmalarımız olacak. Sporcularımız ile yakından ilgileneceğiz. Sadece bünyemizde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü’nden değil ilçemizde bulunan spor kulüplerimizde yer alan başarılı sporculardan da desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.   UMUT VE CENGAVER’DEN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR Yıldız Erkek Hentbol Milli Takım Kampı’na davet edilen Umut Ağaçdalı,kampta Adana’yı ve Seyhan Belediyespor Kulübü’ne en iyi şekilde temsil ederek Milli Takıma seçilmek istediğini söyledi. Dünya Şampiyonu Cengaver Taylan Kemik ise Seyhan Belediyespor Kulübü’ne transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu başarı çıtasını daha da yükseltmeye kararlı olduğunu  ifade etti. Umut ve Cengaver, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etiklerini de belirttiler.
Dünya Şampiyonu Seyhan Belediyespor da Seyhan ın başarılı sporcuları ndan, Başkan Akay a ziyaret Seyhan Belediyesporlu Umut Hentbol Milli Takım Kampı nda

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif  Kemal Akay, başarılı sporcular yetiştirmeye kararlı olduklarını bunun içinde imkanlar dahilinde desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Yıldız Milli Takım aday kamp kadrosuna davet edilen Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu Umut Ağaçdalı  ile Kick Boks’ta, Dünya Şampiyonluğu başta olmak üzere bir çok başarılı derecelere imza atarak dikkatleri üzerine çeken ve Seyhan Belediyespor Kulübü’ne transfer olan Cengaver Taylan Kemik, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.

 

BAŞARILI SPORCULARDAN DESTEĞİMİZİ  ESİRGEMEYECEĞİZ

Erkek Hentbol Yıldız Milli Takım Kampına davet edilen Umut Ağaçdalı’nı kutlayan Dünya Şampiyonu Cengaver Taylan Kemik’e de, “ Aramıza hoş geldin” diyen Başkan Akay, “ Tüm branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeye kararlıyız. Bu yönde de ciddi çalışmalarımız olacak. Sporcularımız ile yakından ilgileneceğiz. Sadece bünyemizde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü’nden değil ilçemizde bulunan spor kulüplerimizde yer alan başarılı sporculardan da desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

 

UMUT VE CENGAVER’DEN, BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Yıldız Erkek Hentbol Milli Takım Kampı’na davet edilen Umut Ağaçdalı,kampta Adana’yı ve Seyhan Belediyespor Kulübü’ne en iyi şekilde temsil ederek Milli Takıma seçilmek istediğini söyledi. Dünya Şampiyonu Cengaver Taylan Kemik ise Seyhan Belediyespor Kulübü’ne transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu başarı çıtasını daha da yükseltmeye kararlı olduğunu  ifade etti. Umut ve Cengaver, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etiklerini de belirttiler.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.