.

BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR DA GÜZELLEŞİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - Blok Haber | 17.05.2021 - 16:39, Güncelleme: 17.05.2021 - 16:39 1121+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR DA GÜZELLEŞİYOR

BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR DA GÜZELLEŞİYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Tarsus’ta Altaylılar Mahallesi’nde bulunan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu 02110. Sokak üzerinde yol ve kaldırım düzenleme ile yağmursuyu tahliye sistemi döşeme çalışması gerçekleştirdi. Kent genelinde cadde, bulvar ve grup yollarında bakım ve iyileştirme çalışması yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yerleşim bölgelerindeki yol ve kaldırımlarda da düzenleme ve yağmur suyu tahliye sistemi döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Altaylılar Mahallesi 02110. Sokak üzerinde kapsamlı yol çalışması Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Altaylılar Mahallesi’nde bulunan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu 02110. Sokak üzerinde altyapı çalışmaları kapsamında yağmursuyu hattı döşeme ve kaldırım yapım faaliyeti gerçekleştirmişti. Standartlara uygun şekilde zemin düzenlemesi ve yağmursuyu tahliye sistemleri döşenen, yayalar ve özel gereksinimli bireylerin rahatlıkla geçiş yapabilecekleri kaldırımları yapan Büyükşehir ekipleri, 02110. Sokak’ta düzenleme çalışmalarını tamamladı. Son olarak yol çizgileri de çekilen yol vatandaşların hizmetine sunuldu. Tarsus’ta geçtiğimiz günlerde Duatepe ile Gözlükule Mahalleleri’nin sınırını oluşturan Adile Hala Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Tataristan Caddesi ve Anıt Mahallesi’nde yer alan Zafer Caddesi’nde standartlara uygun şekilde kaldırım ve yol yenileme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Fahrettinpaşa Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi’nde 35 yıldır ilk kez kapsamlı yol düzenleme çalışması gerçekleştirmiş oldu.  
BÜYÜKŞEHİRLE YOLLAR DA GÜZELLEŞİYOR

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Tarsus’ta Altaylılar Mahallesi’nde bulunan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu 02110. Sokak üzerinde yol ve kaldırım düzenleme ile yağmursuyu tahliye sistemi döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Kent genelinde cadde, bulvar ve grup yollarında bakım ve iyileştirme çalışması yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, yeni yerleşim bölgelerindeki yol ve kaldırımlarda da düzenleme ve yağmur suyu tahliye sistemi döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Altaylılar Mahallesi 02110. Sokak üzerinde kapsamlı yol çalışması

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Altaylılar Mahallesi’nde bulunan ve çevresinde yüksek katlı binaların bulunduğu 02110. Sokak üzerinde altyapı çalışmaları kapsamında yağmursuyu hattı döşeme ve kaldırım yapım faaliyeti gerçekleştirmişti. Standartlara uygun şekilde zemin düzenlemesi ve yağmursuyu tahliye sistemleri döşenen, yayalar ve özel gereksinimli bireylerin rahatlıkla geçiş yapabilecekleri kaldırımları yapan Büyükşehir ekipleri, 02110. Sokak’ta düzenleme çalışmalarını tamamladı. Son olarak yol çizgileri de çekilen yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tarsus’ta geçtiğimiz günlerde Duatepe ile Gözlükule Mahalleleri’nin sınırını oluşturan Adile Hala Caddesi, Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Tataristan Caddesi ve Anıt Mahallesi’nde yer alan Zafer Caddesi’nde standartlara uygun şekilde kaldırım ve yol yenileme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Fahrettinpaşa Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi’nde 35 yıldır ilk kez kapsamlı yol düzenleme çalışması gerçekleştirmiş oldu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.