.

SARI CEPHE LİSE TARAFTARKARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 07.05.2021 - 14:30, Güncelleme: 07.05.2021 - 14:30 2473+ kez okundu.
 

SARI CEPHE LİSE TARAFTARKARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

SARI CEPHE LİSE TARAFTARKARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Sarı Cephe Lise Başkanlığı yapan Abdullah SONGAN açıklamasında;  ''Bir Süredir Sarı Cephe Lise Başkanlığı Yaptığım Görevim Bugün Son Bulmuştur Başladığım Günden Şimdiye Kadar Görevimi Layığı'yla Yaptım ve Yapmaya Devam Edeceğim Yeni Görevim Sarı Cephe Tribün Liderliği'dir Benim Yerime Sarı Cephe Lise Başkanlığına Hilmi Eren Doğan Geçmiştir Görevinde Başarılar Dilerim Şu Zamana Kadar Yanımda Olan Olmayan Herkese Sonsuz Teşekkür Ederim'' dedi ve görevini Hilmi Eren DOĞAN a devretti.
SARI CEPHE LİSE TARAFTARKARINDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Sarı Cephe Lise Başkanlığı yapan Abdullah SONGAN açıklamasında; 

''Bir Süredir Sarı Cephe Lise Başkanlığı Yaptığım Görevim Bugün Son Bulmuştur Başladığım Günden Şimdiye Kadar Görevimi Layığı'yla Yaptım ve Yapmaya Devam Edeceğim Yeni Görevim Sarı Cephe Tribün Liderliği'dir Benim Yerime Sarı Cephe Lise Başkanlığına Hilmi Eren Doğan Geçmiştir Görevinde Başarılar Dilerim


Şu Zamana Kadar Yanımda Olan Olmayan Herkese Sonsuz Teşekkür Ederim'' dedi ve görevini Hilmi Eren DOĞAN a devretti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.