.

MİRAS IMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.05.2021 - 12:50, Güncelleme: 03.05.2021 - 12:50 3035+ kez okundu.
 

MİRAS IMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

MİRAS IMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Tarsus belediye başkanı Haluk  Bozdoğan ‘’MİRAS'ımıza sahip çıkıyoruz ‘’ dedi. Bozdoğan ‘’Çamalan, Ardıçlı, İnköy, Olukkoyağı, Efeler, Boğazpınar, Kurtçukuru, Sandal ve Kaburgediği köylerimizde ata tohumundan yetiştirdiğimiz 300 Bin marul, kavun, domates, taş armudu, çam fıstığı, sumak ve murt çalısı fide ile fidanları vatandaşlarımıza teslim ettik’’ dedi.
MİRAS IMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Tarsus belediye başkanı Haluk  Bozdoğan ‘’MİRAS'ımıza sahip çıkıyoruz ‘’ dedi.

Bozdoğan ‘’Çamalan, Ardıçlı, İnköy, Olukkoyağı, Efeler, Boğazpınar, Kurtçukuru, Sandal ve Kaburgediği köylerimizde ata tohumundan yetiştirdiğimiz 300 Bin marul, kavun, domates, taş armudu, çam fıstığı, sumak ve murt çalısı fide ile fidanları vatandaşlarımıza teslim ettik’’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.