.

Köylerdeki vatandaşlarımız tam kapanma döneminde ilçe merkezine alışveriş için gelmeyecek

Genel (AA) - Anadolu Ajansı | 01.05.2021 - 11:19, Güncelleme: 01.05.2021 - 11:19 2643+ kez okundu.
 

Köylerdeki vatandaşlarımız tam kapanma döneminde ilçe merkezine alışveriş için gelmeyecek

Kütahya’nın Dumlupınar İlçe Kaymakamı Salih Sak, tam kapanma dönemi boyunca ilçeye bağlı köylerdeki vatandaşların alışveriş için ilçe merkezine gelmelerine izin verilmeyeceğini bildirdi.Kaymakam Salih Sak, yaptığı açıklamada, ’’Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00 ile 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız da bu genelge kapsamında olduğundan ilçe merkezine alışveriş için gelmelerine müsaade edilmeyecektir. Köylülerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için 112 iletişim hattını arayarak taleplerini bildirecekler ve bu talepler Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri tarafından karşılanacaktır’’ ifadelerini kullandı.
Kütahya’nın Dumlupınar İlçe Kaymakamı Salih Sak, tam kapanma dönemi boyunca ilçeye bağlı köylerdeki vatandaşların alışveriş için ilçe merkezine gelmelerine izin verilmeyeceğini bildirdi.
Kaymakam Salih Sak, yaptığı açıklamada, ’’Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00 ile 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız da bu genelge kapsamında olduğundan ilçe merkezine alışveriş için gelmelerine müsaade edilmeyecektir. Köylülerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için 112 iletişim hattını arayarak taleplerini bildirecekler ve bu talepler Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri tarafından karşılanacaktır’’ ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.