.

Yağmur Sarıoğlu oğlunu motosikletle gezdirdi

Magazin (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.04.2021 - 13:26, Güncelleme: 28.04.2021 - 13:26 6774+ kez okundu.
 

Yağmur Sarıoğlu oğlunu motosikletle gezdirdi

Yağmur Sarıoğlu oğlunu motosikletle gezdirdi

"Sabri Reyiz" lakabıyla yeşil sahalara damga vuran eski futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden. Üç çocuk annesi olan Sarıoğlu, ilk çocuğu Sarp’ı 2011 yılında dünyaya getirmişti. Adrenalin ve hızı çok seven Sarıoğlu, dün de motosiklet üzerindeydi. Arkasında da büyük oğlu Sarp vardı. "BEBEK ARABASIYLA GEZDİRİYORDUM" Instagram hesabından oğlu ile motosiklet üzerinde fotoğrafını yayınlayan güzel pilot, şu notu düştü:   “10 yıl önce bebek arabasında gezdirdiğim Sarp ile şimdi motosiklet turundayım.” TAM KORUMA Yağmur Sarıoğlu ile oğlu Sarp'ın motosiklet üzerinde tüm önlemleri aldıkları dikkatlerden kaçmadı. Sadece kask takmakla yetinmeyen anne-oğul, dizliklerini ve özel eldivenlerini de giymeyi ihmal etmemişlerdi.
Yağmur Sarıoğlu oğlunu motosikletle gezdirdi

"Sabri Reyiz" lakabıyla yeşil sahalara damga vuran eski futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi pilot Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerden. Üç çocuk annesi olan Sarıoğlu, ilk çocuğu Sarp’ı 2011 yılında dünyaya getirmişti.

Adrenalin ve hızı çok seven Sarıoğlu, dün de motosiklet üzerindeydi. Arkasında da büyük oğlu Sarp vardı.

"BEBEK ARABASIYLA GEZDİRİYORDUM"

Instagram hesabından oğlu ile motosiklet üzerinde fotoğrafını yayınlayan güzel pilot, şu notu düştü:  

“10 yıl önce bebek arabasında gezdirdiğim Sarp ile şimdi motosiklet turundayım.”

TAM KORUMA

Yağmur Sarıoğlu ile oğlu Sarp'ın motosiklet üzerinde tüm önlemleri aldıkları dikkatlerden kaçmadı. Sadece kask takmakla yetinmeyen anne-oğul, dizliklerini ve özel eldivenlerini de giymeyi ihmal etmemişlerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.