.

Rakuten ile Chiliz ortaklık kurdu

Bilim&Teknoloji (TG) - TARSUS GAZETESİ | 16.04.2021 - 11:48, Güncelleme: 16.04.2021 - 11:48 7675+ kez okundu.
 

Rakuten ile Chiliz ortaklık kurdu

Rakuten ile Chiliz ortaklık kurdu

Özellikle spor ve e-spor dünyasındaki birçok platformda kullanılan ve CHZ kısaltmasına sahip bir kripto para birimi olan Chiliz, 14 Şubat 2018’de piyasaya sürüldü ve özellikle son aylarda ciddi şekilde yükselme kaydetti. RAKUTEN İLE ORTAK OLDU Chiliz, Japonya merkezli bir elektronik ticaret şirketi Rakuten ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atlético de Madrid, AS Roma, Galatasaray ve AC Milan için üretilmiş olan taraftar tokenlarını desteklenmeye başlandı. Yapılan anlaşmayla, Barcelona'nın da bir süredir forma sponsoru olan Rakuten müşterileri, Rakuten puanlarını Chiliz’in geliştirdiği taraftar tokenlarına dönüştürebilecek. Müşteriler, Rakuten puanları ile hediye kartı, e-kitap, film bileti alabilecek. CHZ'DE ARTIŞ YAŞANDI Socios.com platformunun arkasındaki CHZ ise yapılan bu anlaşmalar ile yeniden yükselişe geçti. Kripto para birimi an itibarıyla yüzde 17 yükselişte ve 0,62 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Rakuten ile Chiliz ortaklık kurdu

Özellikle spor ve e-spor dünyasındaki birçok platformda kullanılan ve CHZ kısaltmasına sahip bir kripto para birimi olan Chiliz, 14 Şubat 2018’de piyasaya sürüldü ve özellikle son aylarda ciddi şekilde yükselme kaydetti.

RAKUTEN İLE ORTAK OLDU
Chiliz, Japonya merkezli bir elektronik ticaret şirketi Rakuten ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atlético de Madrid, AS Roma, Galatasaray ve AC Milan için üretilmiş olan taraftar tokenlarını desteklenmeye başlandı.

Yapılan anlaşmayla, Barcelona'nın da bir süredir forma sponsoru olan Rakuten müşterileri, Rakuten puanlarını Chiliz’in geliştirdiği taraftar tokenlarına dönüştürebilecek. Müşteriler, Rakuten puanları ile hediye kartı, e-kitap, film bileti alabilecek.

CHZ'DE ARTIŞ YAŞANDI
Socios.com platformunun arkasındaki CHZ ise yapılan bu anlaşmalar ile yeniden yükselişe geçti.

Kripto para birimi an itibarıyla yüzde 17 yükselişte ve 0,62 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.