.

Demet Özdemir yazı getirdi

Magazin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 13.04.2021 - 18:08, Güncelleme: 13.04.2021 - 18:08 7167+ kez okundu.
 

Demet Özdemir yazı getirdi

Demet Özdemir yazı getirdi

Ünlü oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen "Doğduğun Ev Kaderindir"in Zeynep'i Demet Özdemir, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. "GÜNEŞ, ÇİCEK, BÖCEK" Özdemir, yeni bir paylaşımda bulundu. Instagram'da 12,5 milyondan fazla takipçisi olan Demet Özdemir adeta yaz mevsimini getirdi. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafa, "Güneş , çiçek , böcek" notunu düştü. Güneşli havayı fırsata çeviren Özdemir'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
Demet Özdemir yazı getirdi

Ünlü oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen "Doğduğun Ev Kaderindir"in Zeynep'i Demet Özdemir, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden.

"GÜNEŞ, ÇİCEK, BÖCEK"

Özdemir, yeni bir paylaşımda bulundu. Instagram'da 12,5 milyondan fazla takipçisi olan Demet Özdemir adeta yaz mevsimini getirdi. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafa, "Güneş , çiçek , böcek" notunu düştü.

Güneşli havayı fırsata çeviren Özdemir'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.