.

GRUBUNUN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 12.04.2021 - 16:29, Güncelleme: 12.04.2021 - 16:29 2562+ kez okundu.
 

GRUBUNUN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

GRUBUNUN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

GRUBUNUN  EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'i makamında ziyaret etti. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ziyarette Alzheimer Derneği hakkında bilgi verdi. Alzheimer hastası ve hasta yakınlarına yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti. Emniyet Müdürlüğü'nün ve polislerin ülke ve toplum açısından önemine değinerek Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının eğitimden sağlığa, çevre bilincinden kültürel mirasın korunmasına, insan haklarından sürdürülebilir kalkınmaya toplum üzerindeki etkisini ve önemini anlattı. Emniyet Müdürlüğü olarak topluma faydalı proje ve çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun el emeği göz nuru ile ürettiği üründen ve Mersin Alzheimer Derneği Başkanı- Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge'nin Migren kitabı ile birlikte Alzheimer Derneği bültenlerinden oluşan hediye paketinin Tarsus İlçe Emniyet Müdürü'ne takdimi, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'in Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. Bende tekrar Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlarım.Emine Kuren.
GRUBUNUN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

GRUBUNUN  EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARETİ

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'i makamında ziyaret etti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu ziyarette Alzheimer Derneği hakkında bilgi verdi. Alzheimer hastası ve hasta yakınlarına yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti. Emniyet Müdürlüğü'nün ve polislerin ülke ve toplum açısından önemine değinerek Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının eğitimden sağlığa, çevre bilincinden kültürel mirasın korunmasına, insan haklarından sürdürülebilir kalkınmaya toplum üzerindeki etkisini ve önemini anlattı. Emniyet Müdürlüğü olarak topluma faydalı proje ve çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun el emeği göz nuru ile ürettiği üründen ve Mersin Alzheimer Derneği Başkanı- Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge'nin Migren kitabı ile birlikte Alzheimer Derneği bültenlerinden oluşan hediye paketinin Tarsus İlçe Emniyet Müdürü'ne takdimi, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir'in Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Bende tekrar Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlarım.Emine Kuren.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.