.

BAŞKAN BOZDOĞANDAN GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Tarsus Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 12.04.2021 - 09:11, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:11 7191+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞANDAN GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE SÜRPRİZ ZİYARET

BAŞKAN BOZDOĞANDAN GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, polis kontrol noktalarını ve ilçemizdeki karakolları ziyaret ederek görevi başındaki tüm personelin polis haftasını kutladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gece saatlerinde görevi başındaki polislere sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Bozdoğan, polis memurlarıyla sohbet ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Başkan Bozdoğan, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katılım sağlayarak, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir ile emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı. Başkan Bozdoğan; ” Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır. Gece gündüz demeden zalimlere karşı mazlumların yanında olan, kötülüklere karşı göğsünü siper eden polislerimizin her zaman yanındayız ve destekçisi olacağız” dedi. “HALKIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ” Belediye olarak Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ile her koşulda koordineli ve uyumlu bir şekilde halkın sağlığı ve huzuru için çalıştıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan açıklamasının devamında; “Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına fedakârca ve vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarılarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ülkemiz üzerinde etkisini sürdüren ve insanların sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınıyla mücadele de aktif rol alan emniyet teşkilatı ile aynı hassasiyet içerisinde yardımlaşarak görev yapıyoruz. Kentimizin huzur ve güvenliği kadar sağlığının da önemli olduğu bilinci ile polislerimizin bu hassas dönemde karantina sürecinde bulunan vatandaşların evlerinde kontrol etmelerine yardımcı olmak için polis ve sağlık ekiplerine araç ve personel desteği sağlıyoruz. Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak ve kamu düzenini sağlamak için 24 saat görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Görevleri başında şehit düşen polislerimize rahmet, ailelerine başsağlığı ve gazilere sağlıklı günler diliyorum” dedi.
BAŞKAN BOZDOĞANDAN GÖREVİ BAŞINDAKİ POLİSLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, polis kontrol noktalarını ve ilçemizdeki karakolları ziyaret ederek görevi başındaki tüm personelin polis haftasını kutladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gece saatlerinde görevi başındaki polislere sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Bozdoğan, polis memurlarıyla sohbet ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Başkan Bozdoğan, bugün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katılım sağlayarak, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir ile emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı.

Başkan Bozdoğan;

” Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis, asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır. Gece gündüz demeden zalimlere karşı mazlumların yanında olan, kötülüklere karşı göğsünü siper eden polislerimizin her zaman yanındayız ve destekçisi olacağız”

dedi.

“HALKIN SAĞLIĞI VE HUZURU İÇİN İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Belediye olarak Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ile her koşulda koordineli ve uyumlu bir şekilde halkın sağlığı ve huzuru için çalıştıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan açıklamasının devamında;

“Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına fedakârca ve vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarılarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Ülkemiz üzerinde etkisini sürdüren ve insanların sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınıyla mücadele de aktif rol alan emniyet teşkilatı ile aynı hassasiyet içerisinde yardımlaşarak görev yapıyoruz. Kentimizin huzur ve güvenliği kadar sağlığının da önemli olduğu bilinci ile polislerimizin bu hassas dönemde karantina sürecinde bulunan vatandaşların evlerinde kontrol etmelerine yardımcı olmak için polis ve sağlık ekiplerine araç ve personel desteği sağlıyoruz. Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak ve kamu düzenini sağlamak için 24 saat görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum. Görevleri başında şehit düşen polislerimize rahmet, ailelerine başsağlığı ve gazilere sağlıklı günler diliyorum”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.