.

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 2 şehit

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.04.2021 - 10:14, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:14 1999+ kez okundu.
 

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 2 şehit

Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 2 şehit

Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmaya çalışılan terör devletine karşı mücadelesi devam ediyor. Suriye halkının da güvenliği için yapılan Zeytin Dalı Harekatı sonrası, terörden arındırılan bölgede konuşlanan Türk ordusuna yönelik teröristlerin saldırılarına en sert şekilde karşılık veriliyor. 2 ASKER ŞEHİT OLDU, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 askerimiz şehit olurken, verilen karşılıkta ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. TERÖR HEDEFLERİ ATEŞ ALTINDA Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına tutuldu. ŞEHİT ASKERLERİN NAAŞLARI KİLİS'TE Öncüpınar Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirilen şehitlerin naaşı, Kilis Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehitlerin cenazelerinin Gaziantep'e, oradan da memleketlerine gönderileceği öğrenildi.
Zeytin Dalı Harekat bölgesinde 2 şehit

Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmaya çalışılan terör devletine karşı mücadelesi devam ediyor.

Suriye halkının da güvenliği için yapılan Zeytin Dalı Harekatı sonrası, terörden arındırılan bölgede konuşlanan Türk ordusuna yönelik teröristlerin saldırılarına en sert şekilde karşılık veriliyor.

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

PKK/ YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 askerimiz şehit olurken, verilen karşılıkta ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.

TERÖR HEDEFLERİ ATEŞ ALTINDA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına tutuldu.

ŞEHİT ASKERLERİN NAAŞLARI KİLİS'TE

Öncüpınar Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirilen şehitlerin naaşı, Kilis Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şehitlerin cenazelerinin Gaziantep'e, oradan da memleketlerine gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.