.

MURAT YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Magazin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.04.2021 - 14:54, Güncelleme: 06.04.2021 - 14:54 6794+ kez okundu.
 

MURAT YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

MURAT YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Şu sıralar Ramo dizisinde rol alan başarılı oyuncu Murat Yıldırım'dan kötü haber haber geldi. EVİNDE TEDAVİ GÖRÜYOR Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı ve şu an evinde istirahat ettiği öğrenildi. 40. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK Bir kötü haber de Yıldırım'ın oynadığı Ramo dizisinden geldi. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi, erken final kararı aldı. Daha önce son 5 bölümünün kaldığı açıklanan dizi 40. bölümde final yapacak.
MURAT YILDIRIM KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Şu sıralar Ramo dizisinde rol alan başarılı oyuncu Murat Yıldırım'dan kötü haber haber geldi.

EVİNDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı ve şu an evinde istirahat ettiği öğrenildi.

40. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Bir kötü haber de Yıldırım'ın oynadığı Ramo dizisinden geldi. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi, erken final kararı aldı. Daha önce son 5 bölümünün kaldığı açıklanan dizi 40. bölümde final yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.