.

GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.03.2021 - 16:49, Güncelleme: 30.03.2021 - 16:49 1771+ kez okundu.
 

GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ

GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ

GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ İçişleri Bakanlığı’nın ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla duyurduğu trafikte yaya önceliği uygulaması kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Gülnar’da da yaya geçitlerinin orta şeritleri kırmızıya boyandı. Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve öğrencilerin katılımıyla “Öncelik Yaya Uygulaması” kapsamında ilçe genelindeki yaya geçitlerinde etkinlik düzenlendi. Gülnar ilçesinde yapılan etkinlikte; İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve öğrenciler ile birlikte, İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan kırmızı çizgimizi çekiyoruz etkinliğine destek vermek için ilçemizde bulunan yaya geçitlerini kırmızıya boyadılar. Öğrenciler ile birlikte sürücüleri, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaları, buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeleri gerektiği konusunda bilgilendirdiler.  İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; Geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğuna dikkat çekerek,  İlçemizde ve ülkemizde bulunan araç sürücülerimizi trafikte daha dikkatli olmaya davet ettiler. Oluşan bilinçle yayaların güvenliği ile alakalı kaza oranlarının düşeceğini belirttiler.
GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ

GÜLNAR İLÇESİNDE YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ


İçişleri Bakanlığı’nın ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla duyurduğu trafikte yaya önceliği uygulaması kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Gülnar’da da yaya geçitlerinin orta şeritleri kırmızıya boyandı.
Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve öğrencilerin katılımıyla “Öncelik Yaya Uygulaması” kapsamında ilçe genelindeki yaya geçitlerinde etkinlik düzenlendi.
Gülnar ilçesinde yapılan etkinlikte; İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, kurum amirleri ve öğrenciler ile birlikte, İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliğinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan kırmızı çizgimizi çekiyoruz etkinliğine destek vermek için ilçemizde bulunan yaya geçitlerini kırmızıya boyadılar. Öğrenciler ile birlikte sürücüleri, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaları, buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeleri gerektiği konusunda bilgilendirdiler. 
İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; Geçiş üstünlüğünün yayalarda olduğuna dikkat çekerek,  İlçemizde ve ülkemizde bulunan araç sürücülerimizi trafikte daha dikkatli olmaya davet ettiler. Oluşan bilinçle yayaların güvenliği ile alakalı kaza oranlarının düşeceğini belirttiler.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.