.

Arda Turanın sözleşmesi uzatılıyor

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.03.2021 - 12:34, Güncelleme: 30.03.2021 - 12:34 1827+ kez okundu.
 

Arda Turanın sözleşmesi uzatılıyor

Arda Turanın sözleşmesi uzatılıyor

Geçtiğimiz günlerde kaptan Muslera'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi, iç transferde çalışmalarını sürdürüyor. Marcao ve Luyindama'nın kontratlarını da uzatmayı düşünen yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Arda Turan'ı da takımda tutma kararı aldı. Bu sezon oynadığı 26 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergileyen Arda, saha içinde sınıfı geçemese de saha dışındaki performansıyla kontratı kaptı. AĞABEY ROLÜNÜ ÇOK BEĞENİYOR Arda'nın ağabey rolünü çok beğenen Terim'in, oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalanmasını istediği belirtildi. Sözleşmedeki '4 maç daha oynaması halinde kontratı otomatik olarak uzar' şeklindeki maddeyi dikkate almayacak olan yönetimin, maçlar oynanmadan oyuncuya imza attıracağı öğrenildi. 5 MİLYON LİRA ALACAK Arda'nın 4 milyon liralık maaşının 5 milyon liraya çıkarılacağı bildirilirken, anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.
Arda Turanın sözleşmesi uzatılıyor

Geçtiğimiz günlerde kaptan Muslera'nın sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi, iç transferde çalışmalarını sürdürüyor.

Marcao ve Luyindama'nın kontratlarını da uzatmayı düşünen yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Arda Turan'ı da takımda tutma kararı aldı.

Bu sezon oynadığı 26 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergileyen Arda, saha içinde sınıfı geçemese de saha dışındaki performansıyla kontratı kaptı.

AĞABEY ROLÜNÜ ÇOK BEĞENİYOR

Arda'nın ağabey rolünü çok beğenen Terim'in, oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalanmasını istediği belirtildi.

Sözleşmedeki '4 maç daha oynaması halinde kontratı otomatik olarak uzar' şeklindeki maddeyi dikkate almayacak olan yönetimin, maçlar oynanmadan oyuncuya imza attıracağı öğrenildi.

5 MİLYON LİRA ALACAK

Arda'nın 4 milyon liralık maaşının 5 milyon liraya çıkarılacağı bildirilirken, anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.