.

57nci KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.03.2021 - 09:00, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:00 2794+ kez okundu.
 

57nci KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR

57nci KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR

Tarsus Halk Kütüphanesi müdürü İbrahim Kaçıra, 57. Kütüphane Haftası münasebetiyle Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret ederek bilgi verdi. Kaçıra “Kamuoyunda; kütüphanelerle ilgili olumlu çağrışım oluşturmak, kitap, kütüphane ve okuma kültürü konusunda toplumsal algıyı yükseltmek, kütüphaneleri daha bilinir ve işlevsel hale getirmek üzere 1964 yılından bu yana her yıl Mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta yurt çapında Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yılda; 29 Mart – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında “Çağları Aşan Söz” temasıyla 57. Kütüphane Haftası; Covit-19 salgın tedbirlerine (maske, mesafe ve temizlik) uygun bir şekilde çeşitli etkinliklerle hafta boyunca kutlanacaktır.” dedi.
57nci KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANIYOR

Tarsus Halk Kütüphanesi müdürü İbrahim Kaçıra, 57. Kütüphane Haftası münasebetiyle Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret ederek bilgi verdi.

Kaçıra

“Kamuoyunda; kütüphanelerle ilgili olumlu çağrışım oluşturmak, kitap, kütüphane ve okuma kültürü konusunda toplumsal algıyı yükseltmek, kütüphaneleri daha bilinir ve işlevsel hale getirmek üzere 1964 yılından bu yana her yıl Mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta yurt çapında Kütüphane Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu yılda; 29 Mart – 04 Nisan 2021 tarihleri arasında “Çağları Aşan Söz” temasıyla 57. Kütüphane Haftası; Covit-19 salgın tedbirlerine (maske, mesafe ve temizlik) uygun bir şekilde çeşitli etkinliklerle hafta boyunca kutlanacaktır.”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.