.

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ BABA BULUŞMALARI PROGRAMI TAMAMLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.03.2021 - 09:56, Güncelleme: 20.03.2021 - 09:56 2740+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ BABA BULUŞMALARI PROGRAMI TAMAMLANDI

BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ BABA BULUŞMALARI PROGRAMI TAMAMLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuk gelişiminin desteklenmesi ve hane içi eşitsizliklerin azaltılması amacıyla online olarak yürütülen ‘Baba Buluşmaları’ programı tamamlandı. 9 hafta süren program sonunda çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen tören ile 27 babaya katılım belgesi verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından çocuk gelişiminin desteklenmesi ve hane içi eşitsizliklerin azaltılması amacıyla Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliği ile yürütülen ‘Baba Buluşmaları’ programı tamamlandı. Çevrimiçi olarak 9 hafta süren ‘Baba Buluşmaları’ programı, babaları çocuk gelişimi konusunda bilgilendirmek, rol ve sorumluluk almaya teşvik etmek ve aile içinde demokratik ilişkiler kurma konusunda desteklemek amacıyla yürütüldü. Program sonunda yine çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen tören ile 7’si Mersin Büyükşehir Belediyesi grubu olmak üzere 27 babaya katılım belgesi verildi.
BÜYÜKŞEHİRİN DÜZENLEDİĞİ BABA BULUŞMALARI PROGRAMI TAMAMLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuk gelişiminin desteklenmesi ve hane içi eşitsizliklerin azaltılması amacıyla online olarak yürütülen ‘Baba Buluşmaları’ programı tamamlandı. 9 hafta süren program sonunda çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen tören ile 27 babaya katılım belgesi verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi tarafından çocuk gelişiminin desteklenmesi ve hane içi eşitsizliklerin azaltılması amacıyla Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliği ile yürütülen ‘Baba Buluşmaları’ programı tamamlandı.

Çevrimiçi olarak 9 hafta süren ‘Baba Buluşmaları’ programı, babaları çocuk gelişimi konusunda bilgilendirmek, rol ve sorumluluk almaya teşvik etmek ve aile içinde demokratik ilişkiler kurma konusunda desteklemek amacıyla yürütüldü. Program sonunda yine çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen tören ile 7’si Mersin Büyükşehir Belediyesi grubu olmak üzere 27 babaya katılım belgesi verildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.