.

Koçaktan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 13.03.2021 - 12:03, Güncelleme: 13.03.2021 - 12:03 3168+ kez okundu.
 

Koçaktan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Koçaktan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Koçak’tan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak mesajında, ‘’Kutsal meslek icra eden ve özellikle içinde bulunduğumuz Covid-19 ile mücadele sürecinde olağanüstü özveri ile çalışan tüm sağlıkçılarımızın günü olsun.’’dedi. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, sağlığın insan hayatında en temel unsur olduğunu, bu noktada sağlığımızı emanet ettiğimiz hekim ve diğer sağlık çalışanlarına sonsuz minnet duyduklarını belirterek, ‘’Tüm dünya olarak yaşadığımız koronavirüs salgını sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Sağlığımızın kıymetini anladık. Bu zor süreçte sağlık çalışanlarımız gecesi gündüzü olmadan olağanüstü fiziksel ve ruhsal bir mücadele içerisinde yer aldı. Her zaman mesleğini özveri içerinde yapan ve insan hayatını temel alan sağlıkçılarımızın zorlu süreçte ne kadar kutsal bir görev yaptığını tüm dünya olarak bir kez daha anladık. Hep birlikte kurallara uyalım. Sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltalım. Bu bir mücadele. Bu vesileyle başta sağlıkla iştigal eden üyelerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlıklı ve ümitli günler dilerim.’’ifadesini kullandı.
Koçaktan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması

Koçak’tan 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak mesajında, ‘’Kutsal meslek icra eden ve özellikle içinde bulunduğumuz Covid-19 ile mücadele sürecinde olağanüstü özveri ile çalışan tüm sağlıkçılarımızın günü olsun.’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, sağlığın insan hayatında en temel unsur olduğunu, bu noktada sağlığımızı emanet ettiğimiz hekim ve diğer sağlık çalışanlarına sonsuz minnet duyduklarını belirterek, ‘’Tüm dünya olarak yaşadığımız koronavirüs salgını sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Sağlığımızın kıymetini anladık. Bu zor süreçte sağlık çalışanlarımız gecesi gündüzü olmadan olağanüstü fiziksel ve ruhsal bir mücadele içerisinde yer aldı. Her zaman mesleğini özveri içerinde yapan ve insan hayatını temel alan sağlıkçılarımızın zorlu süreçte ne kadar kutsal bir görev yaptığını tüm dünya olarak bir kez daha anladık. Hep birlikte kurallara uyalım. Sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltalım. Bu bir mücadele. Bu vesileyle başta sağlıkla iştigal eden üyelerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlıklı ve ümitli günler dilerim.’’ifadesini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.