.

MESKİ KARABUCAK TA YENİLEME YAPIYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 10.03.2021 - 09:13, Güncelleme: 10.03.2021 - 09:13 1707+ kez okundu.
 

MESKİ KARABUCAK TA YENİLEME YAPIYOR

MESKİ KARABUCAK TA YENİLEME YAPIYOR

MESKİ KARABUCAK’TA YENİLEME YAPIYOR Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesi Karabucak mevkiinde yer alan MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Seçer, yeleğini giyip tesisi gezdi. Seçer, daha sonra Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde de pazar esnafı ile bir araya gelip, vatandaşlarla selamlaştı. Başkan Seçer, çiçekler ve Türk Bayrağı tablosu ile karşılandı Başkan Seçer’e saha gezisi sırasında MESKİ Genel Müdür Vekili İrfan Korkmaz, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri, MESKİ bürokratları ve daire başkanları eşlik etti. MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi incelemesinin ardından Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’ne gelen Başkan Seçer’i Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Altundağ ellerinde çiçeklerle karşıladı. Başkan Seçer’e Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Bağlar İtfaiye Şubesi itfaiyecileri de Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde pazar esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyen Seçer, vatandaşlar ile de selamlaştı. Seçer’in pazar gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından da pazar esnafı ile vatandaşlara takvim, şapka ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yazılı olduğu gazetelerden dağıtıldı. Seçer, Tarsus gezisi kapsamında son olarak, İmece Outlet’e uğrayarak, tekstil işçilerine ‘Kolay gelsin’ dileğinde bulundu. “Çevre sağlığı açısından arıtma tesislerimizi önemsiyoruz”
MESKİ KARABUCAK TA YENİLEME YAPIYOR

MESKİ KARABUCAK’TA YENİLEME YAPIYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesi Karabucak mevkiinde yer alan MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Seçer, yeleğini giyip tesisi gezdi. Seçer, daha sonra Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde de pazar esnafı ile bir araya gelip, vatandaşlarla selamlaştı.

Başkan Seçer, çiçekler ve Türk Bayrağı tablosu ile karşılandı

Başkan Seçer’e saha gezisi sırasında MESKİ Genel Müdür Vekili İrfan Korkmaz, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri, MESKİ bürokratları ve daire başkanları eşlik etti. MESKİ Atıksu Arıtma Tesisi incelemesinin ardından Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’ne gelen Başkan Seçer’i Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Altundağ ellerinde çiçeklerle karşıladı. Başkan Seçer’e Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tarsus Bağlar İtfaiye Şubesi itfaiyecileri de Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde pazar esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyen Seçer, vatandaşlar ile de selamlaştı. Seçer’in pazar gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından da pazar esnafı ile vatandaşlara takvim, şapka ve Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yazılı olduğu gazetelerden dağıtıldı. Seçer, Tarsus gezisi kapsamında son olarak, İmece Outlet’e uğrayarak, tekstil işçilerine ‘Kolay gelsin’ dileğinde bulundu.

“Çevre sağlığı açısından arıtma tesislerimizi önemsiyoruz”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.