.

CİLDİNİZE ZARAR VEREBİLECEK GÜNLÜK YAŞAM TARZLARI

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.03.2021 - 11:01, Güncelleme: 02.03.2021 - 11:01 3369+ kez okundu.
 

CİLDİNİZE ZARAR VEREBİLECEK GÜNLÜK YAŞAM TARZLARI

CİLDİNİZE ZARAR VEREBİLECEK GÜNLÜK YAŞAM TARZLARI

Hepimiz çaresizce cildimizin güzel yaşlanmasını umuyoruz. Görünüşümüz biraz genetik olsa da büyüleyici olan,  cildimizin yaşlanma oranının yüzde 90'ının tamamen bize ve günlük cilt bakımı rutinlerine bağlı olmasıdır. Cildinizi mahveden en yaygın 9 günlük alışkanlık. 1. SAÇ ÜRÜNLERİNİN CİLDİNİZE TEMAS ETMESİ 2. ÇOK FAZLA CİLT BAKIM ÜRÜNÜ KULLANMAK 3. YÜZ EPİLASYON ÜRÜNLERİNİN YANLIŞ KULLANILMASI 4. MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİNDE BULANAN TOKSİNLER 5. İŞLENMİŞ GIDALAR 6. YÜZÜSTÜ UYUMAK 7. YÜZÜNÜZÜ AŞIRI DERECEDE OVMAK 8. ÇOK SICAK YA DA SOĞUK SUYLA YIKAMA 9. SABAH YÜZÜNÜZÜ YIKAMAMAK
CİLDİNİZE ZARAR VEREBİLECEK GÜNLÜK YAŞAM TARZLARI

Hepimiz çaresizce cildimizin güzel yaşlanmasını umuyoruz. Görünüşümüz biraz genetik olsa da büyüleyici olan,  cildimizin yaşlanma oranının yüzde 90'ının tamamen bize ve günlük cilt bakımı rutinlerine bağlı olmasıdır. Cildinizi mahveden en yaygın 9 günlük alışkanlık.

1. SAÇ ÜRÜNLERİNİN CİLDİNİZE TEMAS ETMESİ

2. ÇOK FAZLA CİLT BAKIM ÜRÜNÜ KULLANMAK

3. YÜZ EPİLASYON ÜRÜNLERİNİN YANLIŞ KULLANILMASI

4. MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİNDE BULANAN TOKSİNLER

5. İŞLENMİŞ GIDALAR

6. YÜZÜSTÜ UYUMAK

7. YÜZÜNÜZÜ AŞIRI DERECEDE OVMAK

8. ÇOK SICAK YA DA SOĞUK SUYLA YIKAMA

9. SABAH YÜZÜNÜZÜ YIKAMAMAK

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.