.

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.02.2021 - 09:52, Güncelleme: 06.02.2021 - 09:52 2610+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi’nde belirli aralıklarla gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi’nde belirli aralıklarla gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son çalışmaları kapsamında İsa Öner Bulvarı’nda 1615 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, yeni kaldırım döşemesi yapıldı. Akdeniz İlçesi Karaduvar Mahallesi’nde belirli bir plan ve program dâhilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeni çalışma noktası İsa Öner Bulvarı oldu. Her ilçede cadde ve bulvarların ihtiyacına göre belirlenen program çerçevesinde çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karaduvar Mahallesi İsa Öner Bulvarı’nda sıcak asfalt ve kaldırım ihtiyacını tespit etti. Asfalt programına alınan bulvarda 1615 ton asfalt serimini tamamlayan ekipler, kaldırım yapımı çalışmasını da sürdürüyor. Daha önce beton, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının da gerçekleştirildiği bulvar üzerinde ihtiyaç olan kısımlarda asfalt serim, bakım, onarım ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Bu sayede bölgenin önemli ihtiyaçları Büyükşehir ekipleri tarafından tespit edilerek hızla karşılanıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi’nde belirli aralıklarla gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Karaduvar Mahallesi’nde belirli aralıklarla gerçekleştirdiği yol ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin son çalışmaları kapsamında İsa Öner Bulvarı’nda 1615 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, yeni kaldırım döşemesi yapıldı.

Akdeniz İlçesi Karaduvar Mahallesi’nde belirli bir plan ve program dâhilinde yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeni çalışma noktası İsa Öner Bulvarı oldu.

Her ilçede cadde ve bulvarların ihtiyacına göre belirlenen program çerçevesinde çalışan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karaduvar Mahallesi İsa Öner Bulvarı’nda sıcak asfalt ve kaldırım ihtiyacını tespit etti. Asfalt programına alınan bulvarda 1615 ton asfalt serimini tamamlayan ekipler, kaldırım yapımı çalışmasını da sürdürüyor.

Daha önce beton, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının da gerçekleştirildiği bulvar üzerinde ihtiyaç olan kısımlarda asfalt serim, bakım, onarım ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Bu sayede bölgenin önemli ihtiyaçları Büyükşehir ekipleri tarafından tespit edilerek hızla karşılanıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.