.

Ergene taştı sarı alarm verildi

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 02.02.2021 - 16:08 2416+ kez okundu.
 

Ergene taştı sarı alarm verildi

Trakya’da etkili olan sağanak yağışların yanı sıra yüksek kesimlerdeki karların erimesiyle birlikte barajlardaki doluluk oranı arttı, nehirlerin debileri yükseldi. Tarihi Taşköprü, taşkın suları ile birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu.Ergene Nehri’nin debisi 1 günde 5 kat artarak 175 metreküpe ulaştı. DSİ 11’inci Bölge Müdürlüğü, Ergene Nehri için sarı alarm uyarısında bulundu. Ergene Nehri, taşarak çevresindeki tarım alanlarını sular altında bıraktı.Kartpostallık görüntüler oluştuErgene Nehri’nin yatağından taşmasının ardından Uzunköprü ilçesinde tarihi Taşköprü, taşkın suları ile birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Trakya’da etkili olan sağanak yağışların yanı sıra yüksek kesimlerdeki karların erimesiyle birlikte barajlardaki doluluk oranı arttı, nehirlerin debileri yükseldi. Tarihi Taşköprü, taşkın suları ile birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Ergene Nehri’nin debisi 1 günde 5 kat artarak 175 metreküpe ulaştı. DSİ 11’inci Bölge Müdürlüğü, Ergene Nehri için sarı alarm uyarısında bulundu. Ergene Nehri, taşarak çevresindeki tarım alanlarını sular altında bıraktı.

Kartpostallık görüntüler oluştu
Ergene Nehri’nin yatağından taşmasının ardından Uzunköprü ilçesinde tarihi Taşköprü, taşkın suları ile birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.