.

TARSUS 'TA BELEDİYEDE TOPLANTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.02.2021 - 10:39, Güncelleme: 01.02.2021 - 10:39 1929+ kez okundu.
 

TARSUS 'TA BELEDİYEDE TOPLANTI

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan dün başkan yardımcıları ile bir araya geldi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan  dün başkan yardımcıları ile bir araya gelerek, başta ekonomik olmak üzere, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında yapacağımız çalışma ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bozdoğan ‘’Vatandaşlarımızın yaşam refahını iyileştirmek ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel şehrimiz  Tarsus'ta yaşayan her bir vatandaşımıza sağlıklı ve huzurlu bir hafta dilerken, yapacağımız projelerin meyvelerini halkımızın ayrıcalıksız ve eşit oranda almasının gayesindeyiz.’’ Dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan dün başkan yardımcıları ile bir araya geldi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan  dün başkan yardımcıları ile bir araya gelerek, başta ekonomik olmak üzere, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında yapacağımız çalışma ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bozdoğan

‘’Vatandaşlarımızın yaşam refahını iyileştirmek ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Güzel şehrimiz  Tarsus'ta yaşayan her bir vatandaşımıza sağlıklı ve huzurlu bir hafta dilerken, yapacağımız projelerin meyvelerini halkımızın ayrıcalıksız ve eşit oranda almasının gayesindeyiz.’’

Dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.