.

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN SAĞLIK VE EĞİTİM HAMLESİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.01.2021 - 15:37, Güncelleme: 27.01.2021 - 15:37 3051+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN SAĞLIK VE EĞİTİM HAMLESİ

4 günde 20 yapı ve tesisin açılışını programına alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, açılış maratonuna Kaburgediği Mahallesi’nde başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kaburgediği mahallesinde Doktor Muayene Odası, Muhtar Odası, Okuma Salonu açılışı ile Kurtçukuru Mahallesi’nde Doktor Muayene Odası ve Muhtar Odası’nı hizmete açtı. Bozdoğan, her köye doktor odası ve okuma salonu açacaklarını belirterek, “Köylerimizde yaşam standardını yükseltecek çalışmalar yapacağız” dedi.mersin 4 günde 20 yapı ve tesisin açılışını programına alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, açılış maratonuna Kaburgediği Mahallesi’nde başladı. Kaburgediği Mahallesi’nde Doktor Muayene Odası, Muhtar Odası ve Okuma Salonu’nun açılışını yapan Başkan Bozdoğan, daha sonra Kurtçukuru Mahallesi’ne giderek Doktor Muayene Odası ve Muhtar Odası’nı hizmete açtı. Kırsal mahallelerde doktor odası ve okuma odasını önemsediklerini belirten Başkan Bozdoğan,  her köyde doktor odası ve okuma odası açacaklarını ve bu tesislerin içini donatacaklarını söyledi. Bozdoğan, “Doktor odası ve okuma odası köylerimiz için, kırsal mahallelerimiz için hayati önem taşıyor. Birisi sağlığımızla ilgili, birisi kültürümüzle, eğitimimizle ilgili. Sağlık ve eğitim bir mahallenin yaşam standardını yükselten iki unsur. Bu nedenle her kırsal mahallemizde doktor odası ve okuma odası açacağız. Herkese eşit hizmet, her köye eşit hizmet. Temel anlayışımız bu. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız, kırsal mahallelerimizde insanlarımızın yaşam standardını yükseltecek çalışmalar yapacağız” dedi.
4 günde 20 yapı ve tesisin açılışını programına alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, açılış maratonuna Kaburgediği Mahallesi’nde başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kaburgediği mahallesinde Doktor Muayene Odası, Muhtar Odası, Okuma Salonu açılışı ile Kurtçukuru Mahallesi’nde Doktor Muayene Odası ve Muhtar Odası’nı hizmete açtı. Bozdoğan, her köye doktor odası ve okuma salonu açacaklarını belirterek, “Köylerimizde yaşam standardını yükseltecek çalışmalar yapacağız” dedi.mersin

4 günde 20 yapı ve tesisin açılışını programına alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, açılış maratonuna Kaburgediği Mahallesi’nde başladı. Kaburgediği Mahallesi’nde Doktor Muayene Odası, Muhtar Odası ve Okuma Salonu’nun açılışını yapan Başkan Bozdoğan, daha sonra Kurtçukuru Mahallesi’ne giderek Doktor Muayene Odası ve Muhtar Odası’nı hizmete açtı.

Kırsal mahallelerde doktor odası ve okuma odasını önemsediklerini belirten Başkan Bozdoğan,  her köyde doktor odası ve okuma odası açacaklarını ve bu tesislerin içini donatacaklarını söyledi.

Bozdoğan, “Doktor odası ve okuma odası köylerimiz için, kırsal mahallelerimiz için hayati önem taşıyor. Birisi sağlığımızla ilgili, birisi kültürümüzle, eğitimimizle ilgili. Sağlık ve eğitim bir mahallenin yaşam standardını yükselten iki unsur. Bu nedenle her kırsal mahallemizde doktor odası ve okuma odası açacağız. Herkese eşit hizmet, her köye eşit hizmet. Temel anlayışımız bu. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız, kırsal mahallelerimizde insanlarımızın yaşam standardını yükseltecek çalışmalar yapacağız” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.