.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DAKİ MEZARLIKLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.01.2021 - 11:06, Güncelleme: 27.01.2021 - 11:06 1584+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DAKİ MEZARLIKLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK

MUHTAR YILMAZ’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çamlıyayla’da bulunan mezarlıklarda kapsamlı bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.   Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla’da bulunan Ergene mezarlığı, Cumayakası Talıç mevkii mezarlığı, Korucak Mezarlığı ile Yıldız mezarlığı gasilhane arkasındaki alanda detaylı temizlik yaptı.   Uzun yıllardır kapsamlı bakım çalışmalarının yapılmadığı mezarlıklarda çalı ve nebati otların arasında kalan tüm kabirlerin çevresi temizlendi. Ot biçme, ağaç budama ve genel temizlik çalışmasının da yapıldığı faaliyete onlarca personel katıldı. Özverili çalışma neticesinde mezarlık alanları bakımlı görüntüye kavuştu.   Çamlıyayla Cumayakası Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, “Talıç mezarlığında çalı ve otlar arasında kabristanlar kaybolmuş durumdaydı. Yakınlarını yitirmiş vatandaşlarımız, daha önce mezarlık alanına giremiyorlardı ve dualarını yol kenarından yapmak zorunda kalıyorlardı. Bazı vatandaşlarımız ise çalılar arasında kaybolmuş yakınlarının mezar taşlarını arıyorlardı.   Büyükşehir ekipleri, hummalı bir çalışma sergileyerek Talıç mezarlığı başta olmak üzere, diğer mezarlıklarda da temizlik gerçekleştirdiler. Ve tüm kabirleri ortaya çıkardılar. Bu noktada ilçemize birçok konuda hizmetler getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e, Koordinasyon Sorumlusu sayın Ali Boltaç, diğer yetkililere ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
MUHTAR YILMAZ’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çamlıyayla’da bulunan mezarlıklarda kapsamlı bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Büyükşehir ekipleri, Çamlıyayla’da bulunan Ergene mezarlığı, Cumayakası Talıç mevkii mezarlığı, Korucak Mezarlığı ile Yıldız mezarlığı gasilhane arkasındaki alanda detaylı temizlik yaptı.

 

Uzun yıllardır kapsamlı bakım çalışmalarının yapılmadığı mezarlıklarda çalı ve nebati otların arasında kalan tüm kabirlerin çevresi temizlendi. Ot biçme, ağaç budama ve genel temizlik çalışmasının da yapıldığı faaliyete onlarca personel katıldı. Özverili çalışma neticesinde mezarlık alanları bakımlı görüntüye kavuştu.

 

Çamlıyayla Cumayakası Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, “Talıç mezarlığında çalı ve otlar arasında kabristanlar kaybolmuş durumdaydı. Yakınlarını yitirmiş vatandaşlarımız, daha önce mezarlık alanına giremiyorlardı ve dualarını yol kenarından yapmak zorunda kalıyorlardı. Bazı vatandaşlarımız ise çalılar arasında kaybolmuş yakınlarının mezar taşlarını arıyorlardı.

 

Büyükşehir ekipleri, hummalı bir çalışma sergileyerek Talıç mezarlığı başta olmak üzere, diğer mezarlıklarda da temizlik gerçekleştirdiler. Ve tüm kabirleri ortaya çıkardılar. Bu noktada ilçemize birçok konuda hizmetler getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’e, Koordinasyon Sorumlusu sayın Ali Boltaç, diğer yetkililere ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.