.

BÜYÜKŞEHİR KENT GENELİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.01.2021 - 10:53, Güncelleme: 27.01.2021 - 14:51 1662+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KENT GENELİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR KENT GENELİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi'nde sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı. Konforlu yollar ve daha rahat bir ulaşım için kentin dört bir yanında çalışan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi’nde deforme olmuş yollarda asfalt yenileme çalışması yaptı. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kentin farklı noktalarında gece-gündüz çalışan ekipler, Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler, caddede deforme olmuş asfaltı yenileyerek çalışmalarını hızla bitirdi ve yolu vatandaşların hizmetine sundu. Kentin en işlek cadde ve bulvarlarında asfalt serme, yol iyileştirme ve yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan da kaldırım yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra fiziki kontrollerde tespit edilen sorunlara da ekipler müdahale ediyor.
BÜYÜKŞEHİR KENT GENELİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi'nde sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı.

Konforlu yollar ve daha rahat bir ulaşım için kentin dört bir yanında çalışan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Akdeniz İlçesi Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi’nde deforme olmuş yollarda asfalt yenileme çalışması yaptı.

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kentin farklı noktalarında gece-gündüz çalışan ekipler, Kazanlı Mahallesi Mersin Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Ekipler, caddede deforme olmuş asfaltı yenileyerek çalışmalarını hızla bitirdi ve yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Kentin en işlek cadde ve bulvarlarında asfalt serme, yol iyileştirme ve yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan da kaldırım yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra fiziki kontrollerde tespit edilen sorunlara da ekipler müdahale ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.