.

TARSUS BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN 60 YILLIK YOL HASRETİNE SON VERDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.01.2021 - 14:17, Güncelleme: 25.01.2021 - 14:17 1898+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN 60 YILLIK YOL HASRETİNE SON VERDİ

60 YILLIK KANAYAN YARAYA TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞANÇÖZÜM OLDU

Tarsus Belediyesi, Torosların eteklerinde Kaburgediği Mahallesinde 6 hanenin bulunduğu ve iki engelli vatandaşın yaşam sürdüğü yerde büyük sorun yaratan yol eksikliğini giderdi. Tarsus’a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kaburgediği Mahallesinde vatandaşların karşısına yıllardır problem olarak çıkan ve yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşturulmayan yol sorunu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın konuya duyarlılığı sayesindeFen İşleri ve Muhtarlık Müdürlüğü ekipleri tarafından çözüme kavuşturuldu.Yapılan bu çalışma mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a bağlı 179 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıların ortadan kaldırılması için başlattığı incelemeler sırasında Kaburgediği Muhtarı İsa Gür’ün kendisine ilettiği yol sorunu masaya yatırıldı. Başkan Bozdoğan, muhtarın ve vatandaşların yol talebinin yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve istenilen yolun 6 haneyle birlikte iki engelli vatandaşa hizmet edeceğini öğrenince ekiplere en kısa sürede bu sorunun ortadan kaldırılması talimatını verdi. Aldıkları talimat doğrultusunda vatandaşlara en iyi hizmeti götürmenin gayreti ile çalışmalara başlayan Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 gün gibi kısa sürede yolun sıyırma işlemini tamamladı. Açılan yolu daha stabil ve kullanılır hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmanın sonunda Kaburgediği Mahallesinde yol hasreti çeken vatandaşların 60 yıllık yol sorununu ortadan kaldırmış olacaklar. Tarsus Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına refakat eden Kaburgediği Muhtar’ı İsa Gür,60 yıllık yol sorununa çözüm olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve çalışmayı yürüten belediye ekiplerine teşekkür ederek. Biz söylemiştik, belediyemizin hizmetleri sayesinde yolu olmadık sokağımız, ulaşılmadık evimiz kalmayacak. Hafta sonu bile bizden destek ve hizmetlerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan ve ekibi sayesinde yıllardır çözüm bekleyen yollarımıza kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu yolu açtırmak için büyüklerimiz, benden önceki muhtarlarımız çok mücadele etti, ancak aradan geçen yaklaşık 60 yıl gibi uzun süreye rağmen bu soruna bir türlü çözüm bulunamadı. Bu yol bizim için çok önem arz ediyordu, yukarıda mağdur olan insanlar var, yaşlı kadınlar, dedelerimiz var iki engelli vatandaşımız var, yol olmayınca bir torba çimentoyu bile evlerine zor götürüyorlardı. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan bu yolu açtırarak sorunumuza kökten çözüm oldu.Tarsus Belediyesi bizi hiçbir konuda mağdur etmiyor kendilerine şahsım ve köylüm adına Kaburgediği köyü halkı olarak emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz, dedi.
60 YILLIK KANAYAN YARAYA TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞANÇÖZÜM OLDU

Tarsus Belediyesi, Torosların eteklerinde Kaburgediği Mahallesinde 6 hanenin bulunduğu ve iki engelli vatandaşın yaşam sürdüğü yerde büyük sorun yaratan yol eksikliğini giderdi.

Tarsus’a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kaburgediği Mahallesinde vatandaşların karşısına yıllardır problem olarak çıkan ve yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşturulmayan yol sorunu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın konuya duyarlılığı sayesindeFen İşleri ve Muhtarlık Müdürlüğü ekipleri tarafından çözüme kavuşturuldu.Yapılan bu çalışma mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a bağlı 179 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıların ortadan kaldırılması için başlattığı incelemeler sırasında Kaburgediği Muhtarı İsa Gür’ün kendisine ilettiği yol sorunu masaya yatırıldı. Başkan Bozdoğan, muhtarın ve vatandaşların yol talebinin yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve istenilen yolun 6 haneyle birlikte iki engelli vatandaşa hizmet edeceğini öğrenince ekiplere en kısa sürede bu sorunun ortadan kaldırılması talimatını verdi.

Aldıkları talimat doğrultusunda vatandaşlara en iyi hizmeti götürmenin gayreti ile çalışmalara başlayan Fen İşleri ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 2 gün gibi kısa sürede yolun sıyırma işlemini tamamladı. Açılan yolu daha stabil ve kullanılır hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler çalışmanın sonunda Kaburgediği Mahallesinde yol hasreti çeken vatandaşların 60 yıllık yol sorununu ortadan kaldırmış olacaklar.

Tarsus Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına refakat eden Kaburgediği Muhtar’ı İsa Gür,60 yıllık yol sorununa çözüm olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve çalışmayı yürüten belediye ekiplerine teşekkür ederek. Biz söylemiştik, belediyemizin hizmetleri sayesinde yolu olmadık sokağımız, ulaşılmadık evimiz kalmayacak. Hafta sonu bile bizden destek ve hizmetlerini esirgemeyen Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr. Haluk Bozdoğan ve ekibi sayesinde yıllardır çözüm bekleyen yollarımıza kavuşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu yolu açtırmak için büyüklerimiz, benden önceki muhtarlarımız çok mücadele etti, ancak aradan geçen yaklaşık 60 yıl gibi uzun süreye rağmen bu soruna bir türlü çözüm bulunamadı. Bu yol bizim için çok önem arz ediyordu, yukarıda mağdur olan insanlar var, yaşlı kadınlar, dedelerimiz var iki engelli vatandaşımız var, yol olmayınca bir torba çimentoyu bile evlerine zor götürüyorlardı. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan bu yolu açtırarak sorunumuza kökten çözüm oldu.Tarsus Belediyesi bizi hiçbir konuda mağdur etmiyor kendilerine şahsım ve köylüm adına Kaburgediği köyü halkı olarak emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz, dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.