.

TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ ARTTIRILMASI İSTENDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 22.01.2021 - 14:31, Güncelleme: 22.01.2021 - 14:31 2913+ kez okundu.
 

TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ ARTTIRILMASI İSTENDİ

TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ ARTTIRILMASI İSTENDİ

TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ ARTTIRILMASI İSTENDİ  Tarsus’ta bisikletli ulaşım konusunda Tarsus Kent Konseyi’nin ve Tarsus Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Tarsus’ta bisiklet kullanımı ve yapılan yollar hakkında üyeler görüşlerini bildirdiler. Bu konunun Tarsus için çok önemli olduğu, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmek için merkezi ve yerel idarenin ayrıca diğer sivil toplum kuruluşlarının konuyu dikkate alması ve çalışılması gerektiği belirtildi. Gökhan Özberk Tarsus Bisiklet Topluluğu (TABİT) faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ ARTTIRILMASI İSTENDİ

TARSUSTA BİSİKLET YOLLARININ

ARTTIRILMASI İSTENDİ

 Tarsus’ta bisikletli ulaşım konusunda Tarsus Kent Konseyi’nin ve Tarsus

Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Tarsus’ta bisiklet kullanımı ve yapılan yollar hakkında üyeler görüşlerini bildirdiler. Bu konunun Tarsus için çok önemli olduğu, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmek için merkezi ve yerel idarenin ayrıca diğer sivil toplum kuruluşlarının konuyu dikkate alması ve çalışılması gerektiği belirtildi. Gökhan Özberk Tarsus Bisiklet Topluluğu (TABİT) faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.