.

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 21.01.2021 - 10:21, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:21 2203+ kez okundu.
 

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ Tarsus'un Sesi Gazetesi genel yayın yönetmeni, Aratos Kültür ve Sanatevi'nin kurucusu Uğur Pişmanlık kalp krizi geçirdi. Araştırmaları ile Tarsus tarihinin aydınlanmasında büyük emekleri olan ve yayınları ile buluntularını bizlere ulaştıran; Aratos felsefe, kültür ve sanat dergisinin yayıncısı ve Tarsus'un Sesi Gazetesi genel yayın yönetmeni, Aratos Kültür ve Sanatevi'nin kurucusu Uğur Pişmanlık kalp krizi geçirdi. Pişmanlık dün  Mersin Medikal hastanesinde anjiyo olmak üzere kontrol altına alındı. Geçmiş olsun.
GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

GAZETECİ UĞUR PİŞMANLIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Tarsus'un Sesi Gazetesi genel yayın yönetmeni, Aratos Kültür ve Sanatevi'nin kurucusu Uğur Pişmanlık kalp krizi geçirdi.

Araştırmaları ile Tarsus tarihinin aydınlanmasında büyük emekleri olan ve yayınları ile buluntularını bizlere ulaştıran; Aratos felsefe, kültür ve sanat dergisinin yayıncısı ve Tarsus'un Sesi Gazetesi genel yayın yönetmeni, Aratos Kültür ve Sanatevi'nin kurucusu Uğur Pişmanlık kalp krizi geçirdi. Pişmanlık dün  Mersin Medikal hastanesinde anjiyo olmak üzere kontrol altına alındı. Geçmiş olsun.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.