.

TARSUS'TA EVİNDE HAREKETSİZ BULUNAN KADIN HASTANEDE ÖLDÜ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 21.01.2021 - 10:07, Güncelleme: 21.01.2021 - 10:07 2406+ kez okundu.
 

TARSUS'TA EVİNDE HAREKETSİZ BULUNAN KADIN HASTANEDE ÖLDÜ

TARSUS'TA EVİNDE HAREKETSİZ BULUNAN KADIN HASTANEDE ÖLDÜ

Şahin Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan, yakınları tarafından evinde hareketsiz halde bulunarak hastaneye kaldırılan 43 yaşındaki Funda H. isimli kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı.   Alınan bilgiye göre olay, önceki akşam ilçeye bağlı Şahin Mahallesi 3207 sokaktaki bir evde meydana geldi. Evinde yalnız yaşadığı belirtilen Funda H., alt katında oturan kardeşi E.D.’in evine misafirliğe gitti. Burada bir süre oturduktan sonra çay içtikten sonra duş alıp geri dönmek üzere kendi evine çıkan F.H. geri gelmeyince kız kardeşi E.D. ablasının kapısını çaldı.   Bir süre kapıyı çalan kız kardeş kapının açılmaması üzerine endişelenerek durumu yakınlarına bildirdi. Aile tarafından kapının içeriden kilitli olduğu anlaşılması üzerine çevrenin de yardımıyla balkondan girilen evde Funda H. banyoda hareketsiz halde yatarken bulundu.   İhbar üzerine eve gelen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay sonrası görüşüne başvurulan E.D., ablasıyla çay içtiklerini ve ablasının duş almak için evine çıktığını, duştan sonra geri geleceğini söylediğini, geri gelmeyince durumdan şüphelenerek üst kata çıktığında kapının kilitli olması üzerine balkondan girdikleri evin banyosunda ablasını hareketsiz halde bulduklarını söyledi. Öte yandan olayın yaşandığı evde yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadığı, hayatını kaybeden Funda H.’nin kesin ölüm sebebinin araştırıldığı ifade edildi.
TARSUS'TA EVİNDE HAREKETSİZ BULUNAN KADIN HASTANEDE ÖLDÜ

Şahin Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan, yakınları tarafından evinde hareketsiz halde bulunarak hastaneye kaldırılan 43 yaşındaki Funda H. isimli kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı.

 

Alınan bilgiye göre olay, önceki akşam ilçeye bağlı Şahin Mahallesi 3207 sokaktaki bir evde meydana geldi.

Evinde yalnız yaşadığı belirtilen Funda H., alt katında oturan kardeşi E.D.’in evine misafirliğe gitti. Burada bir süre oturduktan sonra çay içtikten sonra duş alıp geri dönmek üzere kendi evine çıkan F.H. geri gelmeyince kız kardeşi E.D. ablasının kapısını çaldı.

 

Bir süre kapıyı çalan kız kardeş kapının açılmaması üzerine endişelenerek durumu yakınlarına bildirdi. Aile tarafından kapının içeriden kilitli olduğu anlaşılması üzerine çevrenin de yardımıyla balkondan girilen evde Funda H. banyoda hareketsiz halde yatarken bulundu.

 

İhbar üzerine eve gelen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sonrası görüşüne başvurulan E.D., ablasıyla çay içtiklerini ve ablasının duş almak için evine çıktığını, duştan sonra geri geleceğini söylediğini, geri gelmeyince durumdan şüphelenerek üst kata çıktığında kapının kilitli olması üzerine balkondan girdikleri evin banyosunda ablasını hareketsiz halde bulduklarını söyledi.

Öte yandan olayın yaşandığı evde yapılan incelemede şüpheli bir duruma rastlanmadığı, hayatını kaybeden Funda H.’nin kesin ölüm sebebinin araştırıldığı ifade edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.