.

CAN ‘ERTELEME MAÇINDA 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ’’

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 09.01.2021 - 11:49, Güncelleme: 09.01.2021 - 11:49 1961+ kez okundu.
 

CAN ‘ERTELEME MAÇINDA 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ’’

CAN ‘ERTELEME MAÇINDA 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ’’

10 Ocak Pazar günü sahasında Kastamonu Spor ile karşı karşıya gelecek. Şehir Stadı’nda oynanacak olan maç saat 13.00’de başlayacak.   Ligde son haftalarda puan kayıpları yaşayan ve son oynadığı maçta deplasmanda Kırklareli Spor ile 1-1 berabere kalan Tarsus İdmanyurdu, iç sahada oynayacağı erteleme maçında Kastamonu’yu yenerek, ligin ilk yarısının son maçını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.   Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Kırklareli karşısında maçın ilk dakikalarında kalemizde gördüğümüz golle yenik duruma düşmemize rağmen, ikinci yarıda bulduğumuz golle beraberliği yakaladık. Bu maçı galibiyetle de kapatabilirdik. Fakat orta hakemin pozisyonlarda inisiyatifini sürekli olarak ev sahibi takımdan yana kullanmasını, maalesef ki oyunumuzu olumsuz yönde etkiledi” dedi.   Ligin 15. haftasında oynanması gerekirken, rakip takımda görülen COVID vakaları nedeniyle ertelenen maçta Pazar günü sahalarında Kastamonu ile puan mücadelesi vereceklerini belirten Hakan Canan Can, “Kırklareli maçında Ferhat, Aytaç, İbrahim ve Abdulselam yer almamıştı. Bu da takımı olumsuz etkiledi. Pazar günü moral ve motivasyonla sahaya çıkarak galip gelmek istiyoruz. Bu devrenin son mücadelesi. 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.   Yönetim olarak kaynak arayışlarının sürdüğünü ifade eden Can, “Tarsus Belediye Başkanı sayın Haluk Bozdoğan, her konuda takıma destek oluyor. Yönetim olarak da kaynak arayışımız sürüyor. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde sıkıntılar aşılacaktır” dedi.
CAN ‘ERTELEME MAÇINDA 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ’’

10 Ocak Pazar günü sahasında Kastamonu Spor ile karşı karşıya gelecek. Şehir Stadı’nda oynanacak olan maç saat 13.00’de başlayacak.
 
Ligde son haftalarda puan kayıpları yaşayan ve son oynadığı maçta deplasmanda Kırklareli Spor ile 1-1 berabere kalan Tarsus İdmanyurdu, iç sahada oynayacağı erteleme maçında Kastamonu’yu yenerek, ligin ilk yarısının son maçını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.
 
Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Kırklareli karşısında maçın ilk dakikalarında kalemizde gördüğümüz golle yenik duruma düşmemize rağmen, ikinci yarıda bulduğumuz golle beraberliği yakaladık. Bu maçı galibiyetle de kapatabilirdik. Fakat orta hakemin pozisyonlarda inisiyatifini sürekli olarak ev sahibi takımdan yana kullanmasını, maalesef ki oyunumuzu olumsuz yönde etkiledi” dedi.
 
Ligin 15. haftasında oynanması gerekirken, rakip takımda görülen COVID vakaları nedeniyle ertelenen maçta Pazar günü sahalarında Kastamonu ile puan mücadelesi vereceklerini belirten Hakan Canan Can, “Kırklareli maçında Ferhat, Aytaç, İbrahim ve Abdulselam yer almamıştı. Bu da takımı olumsuz etkiledi. Pazar günü moral ve motivasyonla sahaya çıkarak galip gelmek istiyoruz. Bu devrenin son mücadelesi. 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.
 
Yönetim olarak kaynak arayışlarının sürdüğünü ifade eden Can, “ Tarsus Belediye Başkanı sayın Haluk Bozdoğan, her konuda takıma destek oluyor. Yönetim olarak da kaynak arayışımız sürüyor. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde sıkıntılar aşılacaktır” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.