.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KANARYA’YI “AVLADI”

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 09.01.2021 - 09:55, Güncelleme: 09.01.2021 - 09:55 2351+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KANARYA’YI “AVLADI”

KADIN BASKETBOL TAKIMI FENERBAHÇE GELİŞİM’İ 62-60 YENDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 8’inci haftasında Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK ile Fenerbahçe Gelişim karşı karşıya geldi. Mersin Büyükşehir, üstün oynadığı karşılaşmayı 62-60 kazanarak, ligdeki 2’nci galibiyetini aldı. Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Ligin 8’inci haftasında Fenerbahçe Gelişim’i ağırlayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, karşılamayı 62-60 kazandı ve ligdeki 2’nci galibiyetine imza attı. Maça hızlı başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, ilk 3 dakikada rakibinin sayı üretmesine izin vermedi. Hızlı ve etkili oynayan Mersin Büyükşehir, ilk periyodu 18-11 önde kapattı. İkinci periyotta da iyi oyunu taşıyan Mersin Büyükşehir GSK, devre arasını 36-23 önde tamamladı. Üçüncü ve son periyotta da etkin bir biçimde oynayan Mersin Büyükşehir GSK, son saniyelerde bulduğu basketlerle maçı 62-60 kazandı. “Takımımız çok ciddi mücadele etti” Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Takımımız çok ciddi mücadele etti. Karşı takım da çok iyiydi ama bizim takım tabii ki çok daha iyi mücadele ettiği için içlerinde kazanma ruhu vardı. O mücadele ile maçı aldık. Tüm takım oyuncularımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık” dedi. “Sporcularımızın isteği sahaya yansıdı” Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Suat Özdal, 2020-2021 sezonu içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteği ve kararıyla güzel bir yapılanma ile bölgesel lig için kadronun oluşturulduğunu ve ilerleyen süreç içinde Mersin Üniversitesi ile birleşildiğini belirterek, “Fenerbahçe basketbol takımı da bu ligin önemli takımlarından biri, güzel işler yapıyor ama bugün de biz daha hazırlıydık, daha istekliydik. Yorgun olmamıza rağmen sporcularımızın isteği sahaya yansıdı. Bu süreci bize yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, Özgür Bey’e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi. “Kazanacağımızı biliyorduk” Fenerbahçe ile oynanan maçı kazanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediyesi antrenörü İbrahim Sağdıç, “Rakibimiz son haftalarda çok iyi performanslar gösterdi. Galip ayrılmışlardı sahadan. Biz tabii bu maça mental olarak iyi hazırlandık. Kazanacağımızı biliyorduk. Zor olacağını da biliyorduk. Kazandığımız için çok mutluyuz, teşekkür ediyorum” diye konuştu.   “Bizim için önemli bir galibiyetti” Maçın zorlu olduğunu fakat başarıyı yakaladıklarını söyleyen takım kaptanı Cansu Yetiş, “Bizim için önemli bir galibiyetti. Başkanlarımıza, yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum” dedi.  
KADIN BASKETBOL TAKIMI FENERBAHÇE GELİŞİM’İ 62-60 YENDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 8’inci haftasında Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK ile Fenerbahçe Gelişim karşı karşıya geldi. Mersin Büyükşehir, üstün oynadığı karşılaşmayı 62-60 kazanarak, ligdeki 2’nci galibiyetini aldı.

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Ligin 8’inci haftasında Fenerbahçe Gelişim’i ağırlayan Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, karşılamayı 62-60 kazandı ve ligdeki 2’nci galibiyetine imza attı.

Maça hızlı başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK, ilk 3 dakikada rakibinin sayı üretmesine izin vermedi. Hızlı ve etkili oynayan Mersin Büyükşehir, ilk periyodu 18-11 önde kapattı. İkinci periyotta da iyi oyunu taşıyan Mersin Büyükşehir GSK, devre arasını 36-23 önde tamamladı. Üçüncü ve son periyotta da etkin bir biçimde oynayan Mersin Büyükşehir GSK, son saniyelerde bulduğu basketlerle maçı 62-60 kazandı.

“Takımımız çok ciddi mücadele etti”

Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada,

“Takımımız çok ciddi mücadele etti. Karşı takım da çok iyiydi ama bizim takım tabii ki çok daha iyi mücadele ettiği için içlerinde kazanma ruhu vardı. O mücadele ile maçı aldık. Tüm takım oyuncularımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık”

dedi.

“Sporcularımızın isteği sahaya yansıdı”

Gençlik ve Spor Kulübü Genel Koordinatörü Suat Özdal, 2020-2021 sezonu içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteği ve kararıyla güzel bir yapılanma ile bölgesel lig için kadronun oluşturulduğunu ve ilerleyen süreç içinde Mersin Üniversitesi ile birleşildiğini belirterek,

Fenerbahçe basketbol takımı da bu ligin önemli takımlarından biri, güzel işler yapıyor ama bugün de biz daha hazırlıydık, daha istekliydik. Yorgun olmamıza rağmen sporcularımızın isteği sahaya yansıdı. Bu süreci bize yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, Özgür Bey’e, yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz”

dedi.

“Kazanacağımızı biliyorduk”

Fenerbahçe ile oynanan maçı kazanmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediyesi antrenörü İbrahim Sağdıç,

“Rakibimiz son haftalarda çok iyi performanslar gösterdi. Galip ayrılmışlardı sahadan. Biz tabii bu maça mental olarak iyi hazırlandık. Kazanacağımızı biliyorduk. Zor olacağını da biliyorduk. Kazandığımız için çok mutluyuz, teşekkür ediyorum”

diye konuştu.  

“Bizim için önemli bir galibiyetti”

Maçın zorlu olduğunu fakat başarıyı yakaladıklarını söyleyen takım kaptanı Cansu Yetiş,

“Bizim için önemli bir galibiyettiBaşkanlarımıza, yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum”

dedi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.