.

TARSUS’TA 4 NOKTADA BÜYÜKŞEHİR’DEN MAHALLE MUTFAĞI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.01.2021 - 11:01, Güncelleme: 08.01.2021 - 11:01 2600+ kez okundu.
 

TARSUS’TA 4 NOKTADA BÜYÜKŞEHİR’DEN MAHALLE MUTFAĞI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tenceremiz Paylaşım İçin Kaynıyor’ sloganıyla başlattığı Mahalle Mutfakları hizmetinin ağı her geçen gün genişliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tenceremiz Paylaşım İçin Kaynıyor’ sloganıyla başlattığı Mahalle Mutfakları hizmetinin ağı her geçen gün genişliyor. Mersin merkezin ardından Tarsus’ta da geçtiğimiz ay uygulamaya konulan mahalle mutfakları, 4 noktada vatandaşlarla buluşuyor.   Dezavantajlı mahallelerde, vatandaşların kolay ulaşabileceği noktalarda kurulan mutfaklara ilgi her geçen gün artıyor.   Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi Vefa Köprüsü yanı, Mithatpaşa Mahallesi ile Gazipaşa Mahallelerinin kesişme noktası olan Mithatpaşa Köprüsü yanı, Çağlayan Mahallesi pazaryeri civarı ve D-400 karayolunun güney kısmında kalan mahallelerde yaşayanlar içinde Girne Mahallesinde park önünde mobil araçlarla hafta içi hergün 16.30-18.30 saatleri arasında 3 TL’ye 3 çeşit leziz yemekler yurttaşlara ulaştırılıyor.   Başkan Vahap Seçer’in çok önemsediği ve her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşan Mahalle Mutfakları, geçtiğimiz yıl Mersin merkezde 4 noktada başladı.   Yoğun talep üzerine önce 10 noktaya, ardından 14 noktaya çıkarılan Mahalle Mutfakları, Toroslar, Akdeniz, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlara hizmet veriyor. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tenceremiz Paylaşım İçin Kaynıyor’ sloganıyla başlattığı Mahalle Mutfakları hizmetinin ağı her geçen gün genişliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tenceremiz Paylaşım İçin Kaynıyor’ sloganıyla başlattığı Mahalle Mutfakları hizmetinin ağı her geçen gün genişliyor. Mersin merkezin ardından Tarsus’ta da geçtiğimiz ay uygulamaya konulan mahalle mutfakları, 4 noktada vatandaşlarla buluşuyor.

 

Dezavantajlı mahallelerde, vatandaşların kolay ulaşabileceği noktalarda kurulan mutfaklara ilgi her geçen gün artıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta Fahrettinpaşa Mahallesi Vefa Köprüsü yanı, Mithatpaşa Mahallesi ile Gazipaşa Mahallelerinin kesişme noktası olan Mithatpaşa Köprüsü yanı, Çağlayan Mahallesi pazaryeri civarı ve D-400 karayolunun güney kısmında kalan mahallelerde yaşayanlar içinde Girne Mahallesinde park önünde mobil araçlarla hafta içi hergün 16.30-18.30 saatleri arasında 3 TL’ye 3 çeşit leziz yemekler yurttaşlara ulaştırılıyor.

 

Başkan Vahap Seçer’in çok önemsediği ve her geçen gün daha fazla vatandaşa ulaşan Mahalle Mutfakları, geçtiğimiz yıl Mersin merkezde 4 noktada başladı.

 

Yoğun talep üzerine önce 10 noktaya, ardından 14 noktaya çıkarılan Mahalle Mutfakları, Toroslar, Akdeniz, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlara hizmet veriyor. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.