.

TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.01.2021 - 16:09, Güncelleme: 06.01.2021 - 16:09 2666+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI Başkan Yılmaz, "2021 yılının tüm dünyaya sağlık, mutluluk, başarı, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum" dedi. Toroslar Belediyesi, 2021 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Başkan Yılmaz, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce yaptığı konuşmada, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. 2020 yılında doğal afetler ve pandemi dolayısıyla zorlu bir süreçten geçildiğini kaydeden Başkan Yılmaz;  "Pandemi dolayısıyla birbirimizden uzak kaldığımız bir yıl oldu. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatarak yeniden bir arada olacağız. Aramıza giren mesafeler tek yürek olmamıza engel değildi. Bu süreçte her zaman hemşehrilerimizle gönül bağımızı güçlü tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz"  dedi.   "2021 HEPİMİZ İÇİN DAHA GÜZEL BİR YIL OLACAK" Mersin'in sembolü haline gelen 3 Ocak Zafer Yürüyüşü'nü bu yıl pandemi nedeniyle düzenleyemediklerini belirten Başkan Yılmaz, Kuvayi Milliye ruhunu her zaman canlı tutacaklarını kaydederek; "3 Ocak Mersin'in kurtuluş gününde her yıl Toroslar'dan Cumhuriyet Meydanı'na kol kola girerek Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl da yağmur ve çamur olmasına rağmen kalpaklarımızı giydik ve büyük bir coşkuyla yürüdük. Bu yıl ne yazık pandemi nedeniyle bunu yapamadık ama yine aynı coşkuyu yaşadık. İnşallah sağlıklı günlerde yine bir araya geleceğiz"  diye konuştu. DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELLİ OLDU Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından Denetim Komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan oylamada Belediye Meclis Üyeleri İsmail Gül, Ömer Bilgin, Eren Türker, Gülten Çavuş ve Cesim Aslan Denetim Komisyonu üyeleri seçildi. Başkan Yılmaz, meclis üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, meclisin 2021 yılında da Toroslar'a en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğini söyledi. Daha sonra gündemin diğer maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toroslar Belediye Meclisi'nin Şubat ayı meclis toplantısı ise 2 Şubat Salı günü saat 14.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacak.
TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

TOROSLAR BELEDİYESİ, 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Başkan Yılmaz, "2021 yılının tüm dünyaya sağlık, mutluluk, başarı, birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Toroslar Belediyesi, 2021 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı.

Başkan Yılmaz, gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce yaptığı konuşmada, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı.

2020 yılında doğal afetler ve pandemi dolayısıyla zorlu bir süreçten geçildiğini kaydeden Başkan Yılmaz; 

"Pandemi dolayısıyla birbirimizden uzak kaldığımız bir yıl oldu. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatarak yeniden bir arada olacağız. Aramıza giren mesafeler tek yürek olmamıza engel değildi. Bu süreçte her zaman hemşehrilerimizle gönül bağımızı güçlü tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz" 

dedi.

 

"2021 HEPİMİZ İÇİN DAHA GÜZEL BİR YIL OLACAK"

Mersin'in sembolü haline gelen 3 Ocak Zafer Yürüyüşü'nü bu yıl pandemi nedeniyle düzenleyemediklerini belirten Başkan Yılmaz, Kuvayi Milliye ruhunu her zaman canlı tutacaklarını kaydederek;

"3 Ocak Mersin'in kurtuluş gününde her yıl Toroslar'dan Cumhuriyet Meydanı'na kol kola girerek Zafer Yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl da yağmur ve çamur olmasına rağmen kalpaklarımızı giydik ve büyük bir coşkuyla yürüdük. Bu yıl ne yazık pandemi nedeniyle bunu yapamadık ama yine aynı coşkuyu yaşadık. İnşallah sağlıklı günlerde yine bir araya geleceğiz" 

diye konuştu.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ BELLİ OLDU

Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından Denetim Komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan oylamada Belediye Meclis Üyeleri İsmail Gül, Ömer Bilgin, Eren Türker, Gülten Çavuş ve Cesim Aslan Denetim Komisyonu üyeleri seçildi.

Başkan Yılmaz, meclis üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, meclisin 2021 yılında da Toroslar'a en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğini söyledi.

Daha sonra gündemin diğer maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toroslar Belediye Meclisi'nin Şubat ayı meclis toplantısı ise 2 Şubat Salı günü saat 14.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.