.

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’DAN YENİ YIL MESAJI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.01.2021 - 13:42, Güncelleme: 01.01.2021 - 13:42 2180+ kez okundu.
 

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’DAN YENİ YIL MESAJI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel  Otcu Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır. 2020 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride  bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku  ve heyecanla yeni bir yıla girdik’ dedi. Otcu ‘2020 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını maalesef büyük küçük hepimizi etkiledi. Devletimizin aldığı etkili tedbirler ve vatandaşlarımızın da bu tedbirlere riayet etmeleri ile salgının olumsuz etkileri en aza indirildi, bununla birlikte salgınla ve salgının etkileri ile mücadelemiz topyekün devam ediyor. 2021 yılında da koronavirüs tedbirlerine uygun hareket ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumaya devam edeceğiz. 2021 yılında; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliği en büyük dileğimizdir. Geride kalan 2020 yılının muhasebesini yaparken, 2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir. Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Tarsus’ta bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır. 2021 yılında da “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” düsturundan hareketle vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların dertleri ve sıkıntılarına çözüm aramaya devam edeceğiz. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, saygıdeğer Tarsusluların, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.’’ Dedi.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel  Otcu

Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri

beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır.

2020 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride

 bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku

 ve heyecanla yeni bir yıla girdik’ dedi.

Otcu ‘2020 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını maalesef büyük küçük hepimizi etkiledi. Devletimizin aldığı etkili tedbirler ve vatandaşlarımızın da bu tedbirlere riayet etmeleri ile salgının olumsuz etkileri en aza indirildi, bununla birlikte salgınla ve salgının etkileri ile mücadelemiz topyekün devam ediyor. 2021 yılında da koronavirüs tedbirlerine uygun hareket ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumaya devam edeceğiz.

2021 yılında; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliği en büyük dileğimizdir.

Geride kalan 2020 yılının muhasebesini yaparken, 2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir.

Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Tarsus’ta bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır.

2021 yılında da

“Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” düsturundan hareketle vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların dertleri ve sıkıntılarına çözüm aramaya devam edeceğiz.

Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, saygıdeğer Tarsusluların, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.’’

Dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.