.

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 31.12.2020 - 15:40, Güncelleme: 31.12.2020 - 15:40 1322+ kez okundu.
 

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında yeni yılın sağlık ve barış getirmesi dileğinde bulunan Başkan Özyiğit, “Sağlıkla gel 2021” dedi. Başkan Abdullah Özyiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Geride bıraktığımız 2020 yılında bildiğiniz gösterdiğimiz dayanışma ile en zor günleri geride bırakıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana,Yenişehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle hem vatandaşlarımızın yanında olduk hem de daha güzel ve yaşanılabilir bir kent inşa etmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştık. Aldığımızın sorumluluğun öneminin bilincinde olarak daima hemşehrilerimizin hizmetinde ve yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni yılda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olan sağlık ve barış bizim en büyük dileğimizdir. 2021 yılının kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık mutluluk ve güzellikler getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlıkla gel 2021”    
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında

Başkan Abdullah Özyiğit yeni yılı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında

yeni yılın sağlık ve barış getirmesi dileğinde bulunan Başkan Özyiğit,

“Sağlıkla gel 2021”

dedi.

Başkan Abdullah Özyiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Geride bıraktığımız 2020 yılında bildiğiniz gösterdiğimiz dayanışma ile en zor günleri geride bırakıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana,Yenişehir Belediyesi olarak tüm gücümüzle hem vatandaşlarımızın yanında olduk hem de daha güzel ve yaşanılabilir bir kent inşa etmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştık. Aldığımızın sorumluluğun öneminin bilincinde olarak daima hemşehrilerimizin hizmetinde ve yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni yılda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey olan sağlık ve barış bizim en büyük dileğimizdir. 2021 yılının kentimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık mutluluk ve güzellikler getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlıkla gel 2021”

 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.