.

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı - 2

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.11.2020 - 16:51, Güncelleme: 26.11.2020 - 16:51 2328+ kez okundu.
 

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı - 2

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Suna geçmişindeki karanlık sırla sınanıyor!

Yusuf, Yağmur'u teselli etmeye çalışır. Babasının kaybı ile zor günler yaşayan Yağmur, Yusuf'un şefkati ile huzur bulmaya çalışır. Suna ise kendisini sorglamaktadır. İşlediği günahın her zerresini iliklerine kadar hissetmektedir. Suna tüm bunlara boğuşurken karşısında Yusuf ve Yağmur'u bulur. Gördükleri karşısında nutku tutulmuştur. Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!  
Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Suna geçmişindeki karanlık sırla sınanıyor!

Yusuf, Yağmur'u teselli etmeye çalışır. Babasının kaybı ile zor günler yaşayan Yağmur, Yusuf'un şefkati ile huzur bulmaya çalışır. Suna ise kendisini sorglamaktadır. İşlediği günahın her zerresini iliklerine kadar hissetmektedir. Suna tüm bunlara boğuşurken karşısında Yusuf ve Yağmur'u bulur. Gördükleri karşısında nutku tutulmuştur.

Bir Annenin Günahı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.