.

Hatay'da güvenli ulaşım için tedbirler alınıyor

08.01.2024 - 11:53, Güncelleme: 08.01.2024 - 11:53 420+ kez okundu.
 

Hatay'da güvenli ulaşım için tedbirler alınıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım ağlarını güçlendirmek amacıyla hafta sonları da çalışmalarına titizlik ve kararlılıkla devam ediyor.HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehrin dört bir yanındaki vatandaşların daha kaliteli ve daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için yol yapım ve bakım çalışmalarını ara vermeden özveriyle gerçekleştiriyor. Büyükşehir ekipleri; Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi'nde beton asfalt öncesi PMT serimi ve Muhlisali Mahallesi'nde altyapı çalışmalarından dolayı yıpranmış yollarda da bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Heyelan, çamur, çukur ve bozuk olan yollarda hafta sonları dahi sahada çalışmalarına devam ettiklerini aktaran HBB yetkilileri, hem kırsal alanlarda hem şehir merkezlerinde yaşamını sürdüren vatandaşların ihtiyaçlarına ve yardımlarına da koşmaya devam ettiklerini belirtti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım ağlarını güçlendirmek amacıyla hafta sonları da çalışmalarına titizlik ve kararlılıkla devam ediyor.

HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, şehrin dört bir yanındaki vatandaşların daha kaliteli ve daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için yol yapım ve bakım çalışmalarını ara vermeden özveriyle gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri; Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi'nde beton asfalt öncesi PMT serimi ve Muhlisali Mahallesi'nde altyapı çalışmalarından dolayı yıpranmış yollarda da bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.

Heyelan, çamur, çukur ve bozuk olan yollarda hafta sonları dahi sahada çalışmalarına devam ettiklerini aktaran HBB yetkilileri, hem kırsal alanlarda hem şehir merkezlerinde yaşamını sürdüren vatandaşların ihtiyaçlarına ve yardımlarına da koşmaya devam ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.