Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yıl Sonu Karne Şenliği Fuar Aydın’da başladı. Etkinlikler 14 Haziran’a kadar sürecek ve Melis Fis konseri yer alacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ve ailelerin yaz tatilini coşkuyla karşılaması amacıyla Yıl Sonu Karne Şenliği’ni Fuar Aydın’da başlattı. Etkinlikler, 14 Haziran Pazar gününe kadar her gün 14.00 ile 22.00 saatleri arasında devam edecek.
Şenlik kapsamında, pazar akşamı saat 20.30’da Aydın Tekstil Park’ta sanatçı Melis Fis sahne alacak. Bu konserle Aydınlı çocuklar yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
Fuar Aydın’daki şenlik alanında çocuklar için şişme oyun parkurları, çeşitli oyun alanları ve sahne gösterileri bulunuyor. Ayrıca yüz boyama, sosis balon atölyeleri, tahta bacak ve maskot gösterileri de yer alıyor.
Akrobat, jonglör ve illüzyon gösterileri de çocukların ilgisini çekerken, etkinlik alanında pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğe davet etti.
Yorum Yap