.

GÜNEYKENT MEZARLIĞI’NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.11.2020 - 09:12, Güncelleme: 28.11.2020 - 09:12 1893+ kez okundu.
 

GÜNEYKENT MEZARLIĞI’NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

GÜNEYKENT MEZARLIĞI’NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Güneykent Mezarlığı’nda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından yol asfaltla kaplandı ve yapılan çalışmalar sayesinde mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde eş zamanlı sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Her gün yeni bir çalışma ile vatandaşlara kolay ulaşım hizmeti sunan ekipler, çalışmalar kapsamında Toroslar ilçesi Güneykent Mezarlığı’nda da sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından tamamlanan çalışmalarla mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı. Daha önce mezarlık içinde ihtiyaç olan kısımda istinat duvarı yapımını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, aynı alanda yol açma çalışması da yaptı. Dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme faaliyetlerini tamamlayarak yolu asfalta hazır hale getiren ekipler, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Eş zamanlı olarak bordür döşeme de ekipler tarafından gerçekleştirildi. Önce yolun alt yapısını hazırlayan ekipler, daha sonra yolun asfaltını dökerek çalışmaları tamamladı.
GÜNEYKENT MEZARLIĞI’NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Güneykent Mezarlığı’nda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından yol asfaltla kaplandı ve yapılan çalışmalar sayesinde mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde eş zamanlı sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Her gün yeni bir çalışma ile vatandaşlara kolay ulaşım hizmeti sunan ekipler, çalışmalar kapsamında Toroslar ilçesi Güneykent Mezarlığı’nda da sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler tarafından tamamlanan çalışmalarla mezarlık içinde ulaşım kolaylaştı.

Daha önce mezarlık içinde ihtiyaç olan kısımda istinat duvarı yapımını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, aynı alanda yol açma çalışması da yaptı. Dolgu malzemesi ve zemin güçlendirme faaliyetlerini tamamlayarak yolu asfalta hazır hale getiren ekipler, zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Eş zamanlı olarak bordür döşeme de ekipler tarafından gerçekleştirildi. Önce yolun alt yapısını hazırlayan ekipler, daha sonra yolun asfaltını dökerek çalışmaları tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.