.

FOTOĞRAFÇILAR ODASI KORSANLARDAN RAHATSIZ

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.06.2021 - 14:03, Güncelleme: 19.06.2021 - 14:03 1440+ kez okundu.
 

FOTOĞRAFÇILAR ODASI KORSANLARDAN RAHATSIZ

FOTOĞRAFÇILAR ODASI KORSANLARDAN RAHATSIZ

Tarsus Fotoğrafçılar Odası yaptığı açıklamada, sektörden resmi kaydı olmadan dış çekim yapan korsan fotoğrafçıları yetkililere duyurdu. Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, covid 19 nedeniyle uzun süre kapalı olan düğün salonlarının tekrar açılmasıyla sektörde hareketliliğin başladığını ancak bu seferde virüs kadar başlarına dert olan korsan fotoğrafçılardan darbe yemeye başladıklarını belirtti. Ömür boyu saklayacağınız anılarınızı korsanların eline bırakmayın diyen Başkan Taş şunları söyledi. “Covıd 19 nedeniyle düğün salonlarının kapanmasıyla fotoğrafçılık sektörümüz yaklaşık dokuz, on aydır dükkanımız açık olmamasına rağmen ancak düğün salonları kapalı ve düğün olmadığı için sektörümüz büyük zarar görmüştü. Sağ olsun devletimizin üstün gayreti ile aşıların hızlanmasıylada 1 Haziran itibari ile düğün salonlarımız açıldı. Salonlar Açılınca sektörümüz olan fotoğrafçılık işlerimiz hızlandı. Öncelikle bu duruma gelmesinde yani aşının hızlanmasında sayın Cumhurbaşkanımıza ve sağlık bakanımız ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu anlamda düğün salonlarının açılması ile yeni evlenecek çiftlerimize önerimiz var. Fotorafçılar odası olarak DIŞ ÇEKİMLERİNİZDE Lütfen fotoğrafçı üyelerimizi ve dükkanı olan yani vergi mükellefi olan esnaflarımızı tercih ediniz. Çünkü son zamanlarda Korsan fotoğrafçılar ortaya çıktı. Biz bunların peşindeyiz zaten. Bu anlamda evlenecek olan çiftlerimizin ömür boyu hatıra kalacak olan fotoğraflarını lütfen profesyonel ellere bıraksınlar. Biz esnaf ve sanatkarlar yani oda olarak Korsan fotoğrafçılar istemiyor ve devlet yetkililerimizden bunların peşini bırakmamsını istiyoruz dedi.
FOTOĞRAFÇILAR ODASI KORSANLARDAN RAHATSIZ

Tarsus Fotoğrafçılar Odası yaptığı açıklamada, sektörden resmi kaydı olmadan dış çekim yapan korsan fotoğrafçıları yetkililere duyurdu.
Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, covid 19 nedeniyle uzun süre kapalı olan düğün salonlarının tekrar açılmasıyla sektörde hareketliliğin başladığını ancak bu seferde virüs kadar başlarına dert olan korsan fotoğrafçılardan darbe yemeye başladıklarını belirtti.
Ömür boyu saklayacağınız anılarınızı korsanların eline bırakmayın diyen Başkan Taş şunları söyledi.
“Covıd 19 nedeniyle düğün salonlarının kapanmasıyla fotoğrafçılık sektörümüz yaklaşık dokuz, on aydır dükkanımız açık olmamasına rağmen ancak düğün salonları kapalı ve düğün olmadığı için sektörümüz büyük zarar görmüştü.
Sağ olsun devletimizin üstün gayreti ile aşıların hızlanmasıylada 1 Haziran itibari ile düğün salonlarımız açıldı.
Salonlar Açılınca sektörümüz olan fotoğrafçılık işlerimiz hızlandı. Öncelikle bu duruma gelmesinde yani aşının hızlanmasında sayın Cumhurbaşkanımıza ve sağlık bakanımız ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.
Bu anlamda düğün salonlarının açılması ile yeni evlenecek çiftlerimize önerimiz var.
Fotorafçılar odası olarak DIŞ ÇEKİMLERİNİZDE Lütfen fotoğrafçı üyelerimizi ve dükkanı olan yani vergi mükellefi olan esnaflarımızı tercih ediniz. Çünkü son zamanlarda Korsan fotoğrafçılar ortaya çıktı. Biz bunların peşindeyiz zaten. Bu anlamda evlenecek olan çiftlerimizin ömür boyu hatıra kalacak olan fotoğraflarını lütfen profesyonel ellere bıraksınlar. Biz esnaf ve sanatkarlar yani oda olarak Korsan fotoğrafçılar istemiyor ve devlet yetkililerimizden bunların peşini bırakmamsını istiyoruz dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.