.

Evin içinde esrar üretimi jandarmaya takıldı

18.06.2020 - 15:55, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1919+ kez okundu.
 

Evin içinde esrar üretimi jandarmaya takıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri, bir evde yaptığı aramada 250 gram esrar ile 20 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Timi, uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekimine yönelik yaptığı araştırmada, Yenice Mahallesi’nde 1 şahsın evinde kenevir yetiştirdiği ve satış yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Evde de arama yapan ekipler, 1 çalıntı ruhsatsız av tüfeği, 250 gram esrar, 20 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri, bir evde yaptığı aramada 250 gram esrar ile 20 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Timi, uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekimine yönelik yaptığı araştırmada, Yenice Mahallesi’nde 1 şahsın evinde kenevir yetiştirdiği ve satış yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Evde de arama yapan ekipler, 1 çalıntı ruhsatsız av tüfeği, 250 gram esrar, 20 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.