.

ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Mersin (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.11.2021 - 11:33, Güncelleme: 24.11.2021 - 11:33 5003+ kez okundu.
 

ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Mhp li kadınlardan gövde gösterisi Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) Sorumlu Il Başkanlığının Mersin Noax Otelde gerçekleştirmiş  olduğu Güçlü Kadın Güçlü Mersin programı yüzlerce Mhp li kadını biraraya getirdi.    MHP MYK Üyesi Serdar SOYDAN, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İlçe Başkanları, İlçe KAÇEP başkanları, Bayan Meclis Üyeleri, Sendika Başkanları ve Mhp li kadınların katıldığı programda birlik ve beraberliğin resmi bir kere daha ortaya ortaya konulurken, Mersin de Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü ayak sesleri duyuldu.      Programı düzenleyen Kaçep yöneticileri adına  konuşma yapan Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen; partili kadınlara fedakarlıkları için teşekkür etti. Sayın Şen, " 2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüzün hayata geçirilmesinde kadınlarımızın payı büyük olacaktır. Sizlerin sarsılmaz imanı ve azmi ile yarınlarımızı en güzel şekilde inşa edeceğiz. " diyerek teşkilatına güvenini vurguladı.      Coşkulu kalabalığa hitap eden Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli  Milliyetçi Hareket Partisinde aktif siyaset yapan kadınlara teşekkürlerini iletirken " İl Başkanı olarak herdaim kadınlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğim. Mersin de kadın ilçe başkanı, Kadın Milletvekili, Kadın Meclis Üyeleri olmasını olmasını arzu ediyorum. " diyerek Mhp li kadınların çalışmalarını takdir ettiğini vurguladı.   Programa katılan MYK Üyesi Serdar SOYDAN  "Bizim tarihimiz Türk Kadının kahramanlıkları ile doludur. Geçmişten günümüze Türk Kadını  ülke yönetiminde, savaş meydanlarında, sosyal yaşamda, iş hayatında başarılarını kanıtlamıştır. Önümüzdeki seçimlerde de sizlerle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır." Ifadelerini kullanarak Mhp li kadınlara teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından  program Kunter KURT bey'in etkili iletişim sunumları ile devam etti. Kimi zaman salonu kahkahalara boğan,  kimi zaman duygusal anlar yaşatan Kunter Bey'in sunumu salonda büyük bir dikkatle takip edildi.   Samimiyetin doruk noktasına ulaştığı program Kunter Kurt'a çiçek ve plaket taktımı ile sona erdi.
ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Mhp li kadınlardan gövde gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) Sorumlu Il Başkanlığının Mersin Noax Otelde gerçekleştirmiş  olduğu Güçlü Kadın Güçlü Mersin programı yüzlerce Mhp li kadını biraraya getirdi. 
  MHP MYK Üyesi Serdar SOYDAN, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İlçe Başkanları, İlçe KAÇEP başkanları, Bayan Meclis Üyeleri, Sendika Başkanları ve Mhp li kadınların katıldığı programda birlik ve beraberliğin resmi bir kere daha ortaya ortaya konulurken, Mersin de Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü ayak sesleri duyuldu. 
    Programı düzenleyen Kaçep yöneticileri adına  konuşma yapan Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen; partili kadınlara fedakarlıkları için teşekkür etti. Sayın Şen, " 2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüzün hayata geçirilmesinde kadınlarımızın payı büyük olacaktır. Sizlerin sarsılmaz imanı ve azmi ile yarınlarımızı en güzel şekilde inşa edeceğiz. " diyerek teşkilatına güvenini vurguladı.
     Coşkulu kalabalığa hitap eden Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli  Milliyetçi Hareket Partisinde aktif siyaset yapan kadınlara teşekkürlerini iletirken " İl Başkanı olarak herdaim kadınlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğim. Mersin de kadın ilçe başkanı, Kadın Milletvekili, Kadın Meclis Üyeleri olmasını olmasını arzu ediyorum. " diyerek Mhp li kadınların çalışmalarını takdir ettiğini vurguladı. 
 Programa katılan MYK Üyesi Serdar SOYDAN  "Bizim tarihimiz Türk Kadının kahramanlıkları ile doludur. Geçmişten günümüze Türk Kadını  ülke yönetiminde, savaş meydanlarında, sosyal yaşamda, iş hayatında başarılarını kanıtlamıştır. Önümüzdeki seçimlerde de sizlerle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır." Ifadelerini kullanarak Mhp li kadınlara teşekkürlerini iletti.
Konuşmaların ardından  program Kunter KURT bey'in etkili iletişim sunumları ile devam etti. Kimi zaman salonu kahkahalara boğan,  kimi zaman duygusal anlar yaşatan Kunter Bey'in sunumu salonda büyük bir dikkatle takip edildi. 
 Samimiyetin doruk noktasına ulaştığı program Kunter Kurt'a çiçek ve plaket taktımı ile sona erdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.