.

ESKİ BAŞKANLARDAN ŞEVKET CAN KAZA GEÇİRDİ

Tarsus (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.03.2021 - 15:07, Güncelleme: 18.03.2021 - 15:07 1755+ kez okundu.
 

ESKİ BAŞKANLARDAN ŞEVKET CAN KAZA GEÇİRDİ

ESKİ BAŞKANLARDAN ŞEVKET CAN KAZA GEÇİRDİ

Tarsus Belediye  eski Başkanı Şevket Can, MHP kurultayı için Ankara'ya giderken aracıyla kaza yaptı. Şevket Can ve yanında bulunan eşinin hafif yaralandığı kaza sonrası araç ağır hasar aldı. Geçmiş olsun... Başkan Şevket Can, kaza sonrası sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu. "Sevgili hemşehrilerim, eşimle birlikte Ankara'ya giderken geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonucu aracımızda maddi hasar meydana gelmiş olup, çok şükür sağlığımız yerindedir. Arayan, mesaj atan ve dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizden Allah razı olsun."
ESKİ BAŞKANLARDAN ŞEVKET CAN KAZA GEÇİRDİ

Tarsus Belediye  eski Başkanı Şevket Can, MHP kurultayı için Ankara'ya giderken aracıyla kaza yaptı. Şevket Can ve yanında bulunan eşinin hafif yaralandığı kaza sonrası araç ağır hasar aldı.
Geçmiş olsun...
Başkan Şevket Can, kaza sonrası sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu.

"Sevgili hemşehrilerim, eşimle birlikte Ankara'ya giderken geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonucu aracımızda maddi hasar meydana gelmiş olup, çok şükür sağlığımız yerindedir. Arayan, mesaj atan ve dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizden Allah razı olsun."

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.