.

Erdemli’de yol çalışmaları

Genel 19.12.2018 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2110+ kez okundu.
 

Erdemli’de yol çalışmaları

Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan yollarda gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yapım çalışmalarını Güzeloluk Mahallesinde sürdürüyor.2014 Büyükşehir Yasası sonrasında çalışma alanında genişleme olan Erdemli Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye ekipleri ilçedeki yolların denetimlerini yaparak, gerekli görülen bölgelerin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda en son Güzeloluk Mahallesinde çalışma yürüten ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin kalkınmasına yönelik her alanda hizmet ürettiklerini ve bu çalışmalarda önceliklerinin vatandaşların rahatı olduğunu kaydetti. Özellikle kış aylarında yaşanan mağduriyeti en aza indirmek için ara vermeden çalıştıklarını kaydeden Tollu, hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
Erdemli Belediyesi, ilçede bulunan yollarda gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yapım çalışmalarını Güzeloluk Mahallesinde sürdürüyor.
2014 Büyükşehir Yasası sonrasında çalışma alanında genişleme olan Erdemli Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye ekipleri ilçedeki yolların denetimlerini yaparak, gerekli görülen bölgelerin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda en son Güzeloluk Mahallesinde çalışma yürüten ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin kalkınmasına yönelik her alanda hizmet ürettiklerini ve bu çalışmalarda önceliklerinin vatandaşların rahatı olduğunu kaydetti. Özellikle kış aylarında yaşanan mağduriyeti en aza indirmek için ara vermeden çalıştıklarını kaydeden Tollu, hizmetlerin devam edeceğini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.