.

Erdemli’de parke yol çalışmaları sürüyor

Genel 13.12.2018 - 07:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1058+ kez okundu.
 

Erdemli’de parke yol çalışmaları sürüyor

Erdemli Belediyesi’ne bağlı ekipler, Elbeyli Mahallesi’ninin yol sorununu gerçekleştirdiği parke yol çalışmasıyla çözüme kavuşturuyor.Erdemli Belediyesi, Elbeyli Mahallesinde gerçekleştirilen parke yol yapımı, son aşamasına geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sıfır rakımdan başlayarak iki bin beş yüz rakıma kadar ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini kaydetti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğini ifade etti.
Erdemli Belediyesi’ne bağlı ekipler, Elbeyli Mahallesi’ninin yol sorununu gerçekleştirdiği parke yol çalışmasıyla çözüme kavuşturuyor.
Erdemli Belediyesi, Elbeyli Mahallesinde gerçekleştirilen parke yol yapımı, son aşamasına geldi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sıfır rakımdan başlayarak iki bin beş yüz rakıma kadar ilçenin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerini kaydetti. Büyükşehir Yasası ile mahalle sayısında artış olduğunu belirten Tollu, bu duruma rağmen çalışmaların aksamadan devam ettiğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.