.

Eğitimi fotoğraflarla anlattılar : Eğitimin Yaşama Yansımaları Fotoğraf Sergisi açılıyor!

25.12.2023 - 11:38, Güncelleme: 25.12.2023 - 11:38 125+ kez okundu.
 

Eğitimi fotoğraflarla anlattılar : Eğitimin Yaşama Yansımaları Fotoğraf Sergisi açılıyor!

 Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) iş birliği ile Türkiye genelinde düzenlediği eğitim temalı fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Her şeyin temelinde eğitimin bulunduğunu vurgulayan 276 fotoğraf arasından ödül alan 4 eser ve sergilenmek için seçilen 20 eser 26-29 Aralık 2023 ve 2-5 Ocak 2024 tarihlerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında İstanbul Harbiye’deki Notre Dame De Sion Lisesi Sergi Salonu’nda izleyicilerle  buluşacak.   Çoğunluğu eğitimci olan 80 katılımcının 276 eserinin yer aldığı yarışmada birinci ‘’Hep Birlikte’’ başlıklı fotoğrafıyla Salih Kuş oldu.  Fatih Yılmaz, ‘’Okul Yolu’’ isimli fotoğrafıyla ikincilik ödülünü alırken, Niyazi Gürgen ‘’Canlı Ders’’ isimli fotoğrafıyla üçüncülük, İbrahim Aysündü ise ‘’Engelsizsiniz’’ isimli fotoğrafıyla Mansiyon ödülünün sahibi oldu. Herkesin ziyaretine açık olan sergi, Cumhuriyet’in 100. yılı ve ÖRAV’ın 15. yılında, yaşamın her anında eğitimin yansımalarını anlamlı bir şekilde gösteriyor. Ödüllü eserlere ve sergilenmek için seçilen 20 esere ÖRAV’ın web sitesinden de ulaşılabilir: https://www.orav.org.tr/fotograf-yarismasi  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

 Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) iş birliği ile Türkiye genelinde düzenlediği eğitim temalı fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Her şeyin temelinde eğitimin bulunduğunu vurgulayan 276 fotoğraf arasından ödül alan 4 eser ve sergilenmek için seçilen 20 eser 26-29 Aralık 2023 ve 2-5 Ocak 2024 tarihlerinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında İstanbul Harbiye’deki Notre Dame De Sion Lisesi Sergi Salonu’nda izleyicilerle  buluşacak.  

Çoğunluğu eğitimci olan 80 katılımcının 276 eserinin yer aldığı yarışmada birinci ‘’Hep Birlikte’’ başlıklı fotoğrafıyla Salih Kuş oldu.

 Fatih Yılmaz, ‘’Okul Yolu’’ isimli fotoğrafıyla ikincilik ödülünü alırken, Niyazi Gürgen ‘’Canlı Ders’’ isimli fotoğrafıyla üçüncülük, İbrahim Aysündü ise ‘’Engelsizsiniz’’ isimli fotoğrafıyla Mansiyon ödülünün sahibi oldu. Herkesin ziyaretine açık olan sergi, Cumhuriyet’in 100. yılı ve ÖRAV’ın 15. yılında, yaşamın her anında eğitimin yansımalarını anlamlı bir şekilde gösteriyor. Ödüllü eserlere ve sergilenmek için seçilen 20 esere ÖRAV’ın web sitesinden de ulaşılabilir: https://www.orav.org.tr/fotograf-yarismasi 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.