.

DÜNYANIN 70 TÜRKİYENİN 4 YERYÜZÜ PAZARINA ZİYARETÇİ AKINI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.02.2022 - 14:03, Güncelleme: 14.02.2022 - 14:03 6630+ kez okundu.
 

DÜNYANIN 70 TÜRKİYENİN 4 YERYÜZÜ PAZARINA ZİYARETÇİ AKINI

Tarsus Yeryüzü Pazarı Tarsuslular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Doğal ortamlarında yetişen organik ve yerel ürünlerin satışının gerçekleştiği Yeryüzü Pazarında renkli görüntüler oluştu.

Türkiye’nin 4. Dünyanın 70. Pazarı olarak açılan, üreticilerin tüketiciler ile aracız bir şekilde buluştuğu Tarsus Yeryüzü Pazarı, Tarsuslular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Doğal ortamlarında yetişen organik ve yerel ürünlerin satışının gerçekleştiği Yeryüzü Pazarında renkli görüntüler oluştu. Tarsus’ta açılan ve toplamda 40 üreticinin katıldığı dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazarı, yoğun ilgi gördü. Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası, Tarsus Slow Food işbirliği ile Kubatpaşa Medresesi üzerinde kurulan Tarsus Yeryüzü Pazarında üreticiler bölgeye özgü tat ve değerleri Tarsuslular ile buluşturuyor. ÜRETİCİLER İLE TÜKETİCİLER ARACISIZ BİR ŞEKİLDE BULUŞUYOR Halkın gıda alanında daha iyi hizmet alması, ulusal ve uluslararası konumda Tarsus’un tanıtılması, kırsal kalkınmanın geliştirilmesi amacıyla kurulan Yeryüzü Pazarında yerel halkın ürettiği tamamen doğal ve nitelikli ürünler tezgâhlara çıkıyor. Üreticiler ile tüketicilerin aracısız bir şekilde buluştuğu pazarda, taze meyve, sebze, et ve süt ürünlerinin yanı sıra yöresel yemekler ve pastalar da yer alıyor.  
Tarsus Yeryüzü Pazarı Tarsuslular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Doğal ortamlarında yetişen organik ve yerel ürünlerin satışının gerçekleştiği Yeryüzü Pazarında renkli görüntüler oluştu.

Türkiye’nin 4. Dünyanın 70. Pazarı olarak açılan, üreticilerin tüketiciler ile aracız bir şekilde buluştuğu Tarsus Yeryüzü Pazarı, Tarsuslular tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Doğal ortamlarında yetişen organik ve yerel ürünlerin satışının gerçekleştiği Yeryüzü Pazarında renkli görüntüler oluştu.

Tarsus’ta açılan ve toplamda 40 üreticinin katıldığı dünyanın 70. Türkiye’nin 4. Yeryüzü Pazarı, yoğun ilgi gördü. Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası, Tarsus Slow Food işbirliği ile Kubatpaşa Medresesi üzerinde kurulan Tarsus Yeryüzü Pazarında üreticiler bölgeye özgü tat ve değerleri Tarsuslular ile buluşturuyor.

ÜRETİCİLER İLE TÜKETİCİLER ARACISIZ BİR ŞEKİLDE BULUŞUYOR

Halkın gıda alanında daha iyi hizmet alması, ulusal ve uluslararası konumda Tarsus’un tanıtılması, kırsal kalkınmanın geliştirilmesi amacıyla kurulan Yeryüzü Pazarında yerel halkın ürettiği tamamen doğal ve nitelikli ürünler tezgâhlara çıkıyor. Üreticiler ile tüketicilerin aracısız bir şekilde buluştuğu pazarda, taze meyve, sebze, et ve süt ürünlerinin yanı sıra yöresel yemekler ve pastalar da yer alıyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.