.

Dua Lipa instagramda çocukluk fotoğraflarını paylaştı

Bilim&Teknoloji 18.09.2018 - 16:22, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 7580+ kez okundu.
 

Dua Lipa instagramda çocukluk fotoğraflarını paylaştı

Dua Lipa Kuzeninin doğum gününde çoçukluk fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Sosyal medya da yoğun ilgi gören paylaşım kısa sürede çok kişi tarafından yorumlanarak beğeni topladı. Dünyaca ünlü Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 18 eylül 2018 de doğum günü olan kuzeni Lyra Duraku için beraber çektirdikleri çoçukluk fotoğraflarını instagram hesabında paylaştı. Sonsuza dek en iyi arkadaşım Ünlü şarkıcı Dua Lipa kuzeni Lyra Duraku için instagram hesabında paylaştığı mesajda, kuzeni için "Kuzenim, Kardeşim, Sonsuza dek en iyi arkadaşım" ifadesini kullandı. Utanç verici tüm resimler için üzgünüm Dua Lipa yaptığı paylaşımda kuzeni ile şeker yalarken, pamuk şeker yerken ve luna parkta eğlenirken kuzeni ile çektirdiği fotoğraflar yer aldı. Dua Lipa paylaştığı fotoğraflardan rahatsız olanlar için üzgün olduğunu söyledi. Benim kuzenim kuzenim / kızkardeşim / sonsuza dek en iyi arkadaşım Lyra Duraku'ya iyi ki doğdun hayattaki en güzel şeyler için her zaman bir şeyimiz vardı ... kına ile yaptığımız dövmeler. Ben de ilk resme baktığımdan güneşin etrafında başka bir tur yaptığınız için çok daha mutluyum. Seni seviyorum ❤️ (utanç verici tüm resimler için üzgünüm)   [gallery ids="204,205,206,207,208,209"]
Dua Lipa Kuzeninin doğum gününde çoçukluk fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Sosyal medya da yoğun ilgi gören paylaşım kısa sürede çok kişi tarafından yorumlanarak beğeni topladı. Dünyaca ünlü Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 18 eylül 2018 de doğum günü olan kuzeni Lyra Duraku için beraber çektirdikleri çoçukluk fotoğraflarını instagram hesabında paylaştı.

Sonsuza dek en iyi arkadaşım

Ünlü şarkıcı Dua Lipa kuzeni Lyra Duraku için instagram hesabında paylaştığı mesajda, kuzeni için "Kuzenim, Kardeşim, Sonsuza dek en iyi arkadaşım" ifadesini kullandı.

Utanç verici tüm resimler için üzgünüm

Dua Lipa yaptığı paylaşımda kuzeni ile şeker yalarken, pamuk şeker yerken ve luna parkta eğlenirken kuzeni ile çektirdiği fotoğraflar yer aldı. Dua Lipa paylaştığı fotoğraflardan rahatsız olanlar için üzgün olduğunu söyledi.
Benim kuzenim kuzenim / kızkardeşim / sonsuza dek en iyi arkadaşım Lyra Duraku'ya iyi ki doğdun hayattaki en güzel şeyler için her zaman bir şeyimiz vardı ... kına ile yaptığımız dövmeler. Ben de ilk resme baktığımdan güneşin etrafında başka bir tur yaptığınız için çok daha mutluyum. Seni seviyorum ❤️ (utanç verici tüm resimler için üzgünüm)
  [gallery ids="204,205,206,207,208,209"]
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.