.

'Dışarıda Hiçbir Şey Var' eğlendirirken düşündürdü

27.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 27.02.2024 - 13:46 1755+ kez okundu.
 

'Dışarıda Hiçbir Şey Var' eğlendirirken düşündürdü

Endless Art Taksim’de sahnelenen "Dışarıda Hiçbir Şey Var!", izleyicileri eğlendirirken düşündürdü.İSTANBUL (İGFA) - Betül Arım'ın eşsiz performansıyla sahnelenen tek kişilik komedi oyunu, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Endless Art Taksim’de gerçekleşen “Dışarıda Hiçbir Şey Var!”, izleyicileri eğlendirirken düşündürdü. Arım'ın kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle dolu performansı; bilinçaltının etkisini, ânda kalabilmeyi, sevgiyle yaşamanın gücünü ve hastalıkların nasıl aşılabileceğini eğlenceli bir dille aktardı. Gösterinin sonunda Arım, "Bugün yaşamınızın geri kalanının ilk günü, başka bir ben başka bir sen başka bir dünya mümkün! Dostumuz da düşmanımız da biziz, bizi bizden başka engelleyen yok, hayatla kavga etmek yerine onunla şarkı söyleyip dans edebiliriz, seçim sizin." sözleri ile seyirciye veda etti.

Endless Art Taksim’de sahnelenen "Dışarıda Hiçbir Şey Var!", izleyicileri eğlendirirken düşündürdü.

İSTANBUL (İGFA) - Betül Arım'ın eşsiz performansıyla sahnelenen tek kişilik komedi oyunu, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Endless Art Taksim’de gerçekleşen “Dışarıda Hiçbir Şey Var!”, izleyicileri eğlendirirken düşündürdü.

Arım'ın kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle dolu performansı; bilinçaltının etkisini, ânda kalabilmeyi, sevgiyle yaşamanın gücünü ve hastalıkların nasıl aşılabileceğini eğlenceli bir dille aktardı. Gösterinin sonunda Arım, "Bugün yaşamınızın geri kalanının ilk günü, başka bir ben başka bir sen başka bir dünya mümkün! Dostumuz da düşmanımız da biziz, bizi bizden başka engelleyen yok, hayatla kavga etmek yerine onunla şarkı söyleyip dans edebiliriz, seçim sizin." sözleri ile seyirciye veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.