.

DİJİTAL AKADEMİ PROJESİ GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.06.2022 - 08:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 08:29 7756+ kez okundu.
 

DİJİTAL AKADEMİ PROJESİ GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

DİJİTAL AKADEMİ PROJESİ GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde “Dijital Akademi” projesini başlattı. İlk etapta Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Dijital Merdiven” programına 18-30 yaş arasındaki katılımcılar için başvurular sürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde başlatılan ve yıl boyu sürecek olan “Dijital Akademi” projesinin “Dijital Merdiven” adını taşıyan ilk programı için başvurular devam ediyor. Projenin ilk programı: “Dijital Merdiven” “Dijital Akademi” projesinin ‘Dijital Merdiven’ adını taşıyan Dijital Beceri Geliştirme Programı, 13 Haziran’da başlayıp 29 Temmuz’a kadar Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde yer alan MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi binasında sürecek. Program kapsamında 18-30 yaş aralığındaki gençler 6 başlıkta eğitim alacak. “Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek” Dijital Akademi projesi hakkında bilgi veren MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde görevli Sosyolog Sinem Turan, “Dijital Akademi ile dijitalleşen dünyada toplumsal ve sektörel ihtiyaçları gözeterek, gençlerin dijitalleşme süreçlerine olan ilgilerini ve tecrübelerini artırmak üzere birtakım eğitimler programladık” dedi. Proje kapsamında gerçekleştirilecek programlardan da söz eden Turan, “Bunlardan ilkini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Habitat Derneği’nin desteğiyle Dijital Merdiven başlığı altında dijital becerilerin geliştirilmesi üzerine programladık. Bu çalışmalarımız ilk etapta Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek” diye konuştu. “Başvurularımız devam ediyor” Dijital Merdiven programının içeriğine dair bilgiler de paylaşan Turan, “Bu çalışmayla beraber 18-30 yaş arası Mersin’de ikamet eden gençlerin birçok alanda eğitim almaları planlanmaktadır. Girişimciler için finansal okuryazarlık, Facebook Business Manager ile reklam ve pazarlama üzerine, CCNAv7 ve Python’la beraber kodlama ve geliştirme üzerine birçok eğitimlerimiz olacak. Başvurularımız devam ediyor. Gençlerimiz web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan detayları takip edebilirler” ifadelerine yer verdi. Başvuru formu, mtso.org.tr adresinin “E-Bülten” sekmesindeki “Dijital Merdiven-Dijital Beceri Geliştirme Programı” başlıklı linkinde yer alıyor.
DİJİTAL AKADEMİ PROJESİ GENÇLERE FIRSAT SUNUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde Dijital Akademi” projesini başlattı. İlk etapta Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek Dijital Merdiven” programına 18-30 yaş arasındaki katılımcılar için başvurular sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde başlatılan ve yıl boyu sürecek olan Dijital Akademi” projesinin Dijital Merdiven” adını taşıyan ilk programı için başvurular devam ediyor.

Projenin ilk programı: “ Dijital Merdiven”

Dijital Akademi” projesinin Dijital Merdiven’ adını taşıyan  Dijital Beceri Geliştirme Programı, 13 Haziran’da başlayıp 29 Temmuz’a kadar Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde yer alan MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi binasında sürecek. Program kapsamında 18-30 yaş aralığındaki gençler 6 başlıkta eğitim alacak.

“Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek”

Dijital Akademi projesi hakkında bilgi veren MERCEK Mesleki Eğitim Merkezi’nde görevli Sosyolog Sinem Turan,  Dijital Akademi ile dijitalleşen dünyada toplumsal ve sektörel ihtiyaçları gözeterek, gençlerin dijitalleşme süreçlerine olan ilgilerini ve tecrübelerini artırmak üzere birtakım eğitimler programladık” dedi. Proje kapsamında gerçekleştirilecek programlardan da söz eden Turan, “Bunlardan ilkini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ve Habitat Derneği’nin desteğiyle Dijital Merdiven başlığı altında dijital becerilerin geliştirilmesi üzerine programladık. Bu çalışmalarımız ilk etapta Haziran ayında başlayacak, Temmuz sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

“Başvurularımız devam ediyor”

Dijital Merdiven programının içeriğine dair bilgiler de paylaşan Turan, “Bu çalışmayla beraber 18-30 yaş arası Mersin’de ikamet eden gençlerin birçok alanda eğitim almaları planlanmaktadır. Girişimciler için finansal okuryazarlık, Facebook Business Manager ile reklam ve pazarlama üzerine, CCNAv7 ve Python’la beraber kodlama ve geliştirme üzerine birçok eğitimlerimiz olacak. Başvurularımız devam ediyor. Gençlerimiz web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan detayları takip edebilirler” ifadelerine yer verdi.

Başvuru formu, mtso.org.tr adresinin “E-Bülten” sekmesindeki Dijital Merdiven- Dijital Beceri Geliştirme Programı” başlıklı linkinde yer alıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.